Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"N-ar trebui să mai joc unde e el prezent!" Învins de două ori într-o lună de Jannik Sinner, a "capitulat"

Andrei Nicolae

Actualizat 15/02/2024 la 13:02 GMT+2

Jannik Sinner a obținut prima sa victorie după triumful de la Australian Open, după ce l-a învins la Rotterdam pe favoritul publicului, Botic van de Zandschulp. Învins de două ori de italian în decurs de o lună, olandezul a oferit o declarație savuroasă, prin care a dat de înțeles că nu vrea să mai participe la niciun turneu la care va fi prezent și campionul de la Melbourne.

Jannik Sinner beim ATP-Turnier in Rotterdam

Credit imagine: Getty Images

Jannik Sinner a revenit pe terenul de tenis și a jucat primul său meci după ce a devenit campion la Australian Open. Tenismenul de 22 de ani participă în această săptămână la turneul de la Rotterdam, unde a dat piept în primul tur cu unul dintre favoriții publicului, Botic van de Zandschulp.
Cei doi se cunoșteau destul de bine, ținând cont că s-au înfruntat în urmă cu doar o lună de zile, la Australian Open. Atunci, Sinner s-a impus în primul tur fără mari probleme, scor 6-4, 7-5, 6-3, după 2 ore și 35 de minute de joc.
Istoria s-a repetat la Rotterdam, unde tot în primul tur Sinner s-a impus în minimum de seturi, scor 6-3, 6-3, după 1 oră și 27 de minute de joc. Învins de două ori în decursul unei singuri luni de campionul de la Australian Open, Van de Zandschulp a fost întrebat după meci ce a învățat din eșecul de la Rotterdam.
Citește și:

Van de Zandschulp "capitulează" în fața lui Sinner

Răspunsul olandezului la întrebarea reporterului a fost unul de o manieră hilară, prin care a dat de înțeles că nu va mai păși la niciun turneu la care va participa și Sinner, pentru a nu fi nevoit să dea din nou peste italian și să piardă.
"Ce am învățat? Că nu ar trebui să mai joc la turnee unde e Sinner prezent. Cred că pentru a trebui să-l învingi, trebuie să aibă el o zi proastă și eu una bună", a spus olandezul după meci.
În turul următor, Sinner va da peste Gael Monflis, deținător al unui wild card pentru turneul de la Rotterdam. Campionul de la Antipozi are prima șansă la câștigarea turneului ATP 500, fiind urmat de Andrey Rublev și de Holger Rune în topul favoriților.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo