Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daniil Medvedev e marele campion de la Rotterdam! Revenire superbă în finală, cu Jannik Sinner

Irina Aldea

Publicat 19/02/2023 la 19:37 GMT+2

Daniil Medvedev a cucerit marele trofeu la turneul de 500 de puncte de la Rotterdam. Rusul l-a învins în ultimul act pe Jannik Sinner.

Daniil Medvedev

Credit imagine: Getty Images

Daniil Medvedev, favoritul numărul 6 al turneului de la Rotterdam, a cucerit marele titlu după ce a trecut în ultimul act de Jannik Sinner, ocupant al locului 14 ATP. Italianul a câștigat primul set cu 7-5, dar rusul a revenit spectaculos și a câștigat următoarele 2 seturi cu 6-2.
Finala a durat două ore și 31 de minute de joc, iar Medvedev a făcut o adevărată demonstrație de forță după cedarea manșei inaugurale. În vârstă de 27 de ani, Medvedev a cucerit astfel cel de-al 16-lea titlu al carierei și primul al său din 2023.
CITEȘTE ȘI:

Daniil Medvedev e marele campion de la Rotterdam

Daniil Medvedev, care va reveni mâine în top 10 (pe locul 8), îi egalează pe Wawrinka, Gasquet și Isner la numărul de titluri câștigate în circuit. În același timp, rusul a urcat pe locul 6 în cursa pentru Turneul Campionilor, acolo unde Djokovic e campion en-titre.
Daniil Medvedev a vorbit despre fiica lui la ceremonia de premiere: "Ieri, soția mea mi-a spus că atunci când am ținut discursul pe teren, a pus-o pe fiica mea, care are 4 luni, în fața televizorului și a început să zâmbească și să râdă... Sper că face asta și astăzi!"
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo