După primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, jucătoarele de top au o mini-vacanță, însă trei dintre jucătoarele aflate în Top 10 WTA au hotărât să-și amâne revenirea în circuit la turneele de la Dubai și Doha. Este vorba despre Ashleigh Barty (locul 1), Serena Williams (locul 9) și Naomi Osaka (locul 10).
Revenirea celor trei sportive în competiții e așteptată să se producă în luna martie, la turneele din Statele Unite ale Americii, Indian Wells și Miami. Serena va participa pe de altă parte la întâlnirea din Fed Cup dintre SUA și Letonia.

Absențe importante în Fed Cup

Laver Cup
John McEnroe, după ce Team World a câștigat în premieră Laver Cup: "Vă iubesc pe toți"
ACUM 11 MINUTE
Pe de altă parte, celelalte jucătoare din Top 10 WTA, inclusiv Simona Halep, vor lua parte la turneele de la Dubai (17-23 februarie, 2.5 milioane de dolari premii totale) și Doha (24 februarie - 1 martie, 3.2 milioane de dolari premii totale). Anul trecut, turneul de la Dubai a fost câștigat de Belinda Bencic, în timp ce la Doha s-a impus Elise Mertens, după o finală cu Simona Halep.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Moselle Open
Bublik, cel mai ciudat punct al anului, în finala de la Metz! Ce a putut face la 6-7, 1-3 cu Sonego
ACUM 2 ORE
Laver Cup
Părinții lui Roger Federer au vorbit în premieră despre retragerea lui Roger. Cel mai dureros moment
ACUM 2 ORE