Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Garbine Muguruza, al treilea turneu consecutiv în care iese în primul tur! Meci de vis făcut de Bencic

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 09/01/2023 la 14:27 GMT+2

Garbine Muguruza a cedat în două seturi în fața Belindei Bencic, în primul tur al turneului de la Adelaide 2. Serviciul elvețiencei a funcționat perfect, aceasta pierzând un singur punct pe propria mână în setul secund al întâlnirii.

Garbiñe Muguruza vs Belinda Bencic, WTA Adelaida 2.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Garbine Muguruza a fost eliminată în primul tur al turneului de la Adelaide 2. Jucătoarea din Spania a pierdut în două seturi în fața Belindei Bencic, scor 6-3, 6-4, care va juca în optimi cu câștigătoarea dintre Jelena Ostapenko și Anna Kalinskaya.
Muguruza, care în prezent se află pe locul 58 WTA va coborî din nou în această ierarhie și va ocupa locul 70 începând de săptămâna viitoare. Aceasta fusese eliminată și acum o săptămână, tot în primul tur al turneului de la Adelaide. Bianca Andreescu a fost cea care a învins-o pe jucătoare iberică, în trei seturi, 0-6, 7-6, 1-6.
De fapt, pentru Garbine Muguruza este al treilea turneu consecutiv în care nu reușește să treacă de primul tur, după ce anul trecut s-a oprit în aceeași fază la San Diego. Muguruza este condusă cu 5-14 în ultimele întâlniri împotriva jucătoarelor din top 50.
Ultima ei victorie datează din 11 august 2022, atunci când s-a impus în fața Kaiei Kanepi. De atunci a suferit înfrângeri cu Bencic, Rybakina, Kvitova, Samsonova, Q. Zheng, Bianca Andreescu și din nou Bencic.
Citește și:

Belinda Bencic a sevit perfect în partida cu Muguruza

Bencic a jucat foarte solid încă de la începutul meciului, iar serviciul ei a funcționat extraordinar. Elvețianca a servit 10 ași și a pierdut doar 7 puncte pe propriul serviciu, începând meciul ca din tun. S-a distanțat repede la 3-0, după ce a reușit un break în cel de-al doilea game al meciului, menținând avantajul până în finalul primului set.
Serviciul lui Bencic a funcționat la 100% și în setul secund, acolo unde a reușit o performanță extraordinară. A pierdut un singur punct pe propriul serviciu, la scorul de 5-4, din cauza unei duble greșeli.
Adversara lui Bencic din optimi se va decide din duelul dintre Jelena Ostapenko și Anna Kalinskaya., meci care va avea loc la ora 4:00, în dimineața zilei de mâine.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo