Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Begu, învinsă în semifinale la Adelaide! A cedat în mai puțin de 80 de minute în fața Arynei Sabalenka

Bianca Dumitru

Publicat 07/01/2023 la 08:22 GMT+2

Irina Begu a ratat calificarea în finala turneului de la Adelaide, după ce a fost învinsă în această dimineață, în două seturi, de Aryna Sabalenka.

Irina Begu

Credit imagine: Getty Images

Irina Begu a ratat, în această dimineață, șansa de a se califica în finala turneului de la Adelaide. Românca de pe locul 34 WTA a fost învinsă în semifinale, în două seturi, de Aryna Sabalenka, scor 3-6, 2-6, după doar o oră și 19 minute de joc.
Primul set a început echilibrat, cele două sportive împărțindu-și game-urile până la scorul de 2-2. Apoi sportiva de pe locul 5 WTA s-a desprins, obținând un avans de 3 game-uri pe tabelă, iar Begu nu a mai reușit să o oprească din a-și adjudeca setul.
În partea a doua a meciului, românca nu a putut să câștige decât două game-uri, belorusa impunându-și jocul și obținând o victorie rapidă.
Aceasta a fost a doua confruntare dintre cele două sportive, anul trecut în martie, la Miami, Irina Begu impunându-se cu 4-6, 4-6, în primul meci direct.
În urma acestui rezultat, Sabalenka s-a calificat în finala turneului de la Adelaide, unde va da peste învingătoarea din semifinala Ons Jabeur - Linda Noskova.
Citește și:

Begu, parcurs foarte bun la Adelaide

În ciuda faptului că a ratat calificarea în finală, Irina Begu a demonstrat pe parcursul acestui turneu că se află într-o formă foarte bună, reușind victorii importante.
Sportiva în vârstă de 32 de ani le-a învins în precedentele 3 partide pe Shelby Rogers (3-6, 7-6 (5), 6-1), Jelena Ostapenko (3-6, 0-6) și Veronika Kudermetova (7-5, 6-4), cedând un singur set.
Pentru Irina Begu urmează, săptămâna viitoare, turneul de la Adelaide 2, la care mai participă și Sorana Cîrstea, și Ana Bogdan.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo