Barty s-a impus în două seturi, la capătul unui meci care a durat o oră și 25 de minute.
Pentru câștigarea turneului, Ashleigh Barty și-a asigurat un cec în valoare de 146.500 de dolari și 470 de puncte WTA. De partea cealaltă, Dayana Yastremska va încasa 78.160 de dolari și 305 puncte, urmând să urce pe locul 21 mondial de luni.
Pentru Ashleigh Barty a fost primul turneu câștigat în țara natală și al 8-lea din carieră, după cele de la Kuala Lampur, Zhuhai, Nottingham, Miami, Roland Garros, Birmingham și Turneul Campioanelor.
Australian Open
Știm deja 5 dueluri de vis din turul 3 la Australian Open 2022. Programul de vineri
ACUM 7 ORE
După finala câștigată la Adelaide, Barty a transmis un mesaj special pe contul său de Twitter: "Acasă este locul unde îți găsești sufletul. Mulțumesc, Adelaide!"

Barty, principala favorită la Australian Open

Barty va fi principala favorită de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, care va debuta luni. În primul meci, australianca o va întâlni pe jucătoarea din Ucraina, Lesia Tsurenko (120 WTA).
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player, începând cu 20 ianuarie. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Ruse și Cristian au pierdut în turul 2. Zverev și Nadal au impresionat
ACUM 7 ORE
Australian Open
Ashleigh Barty, o nouă demonstrație de forță la Australian Open 2022! Victorie-blitz cu Bronzetti
ACUM 17 ORE