Simona Halep a câștigat primul meci de simplu al anului, arătând un tenis entuziasmant, și s-a calificat în sferturile de finală ale competiției de la Antipozi. Sportiva noastră a învins-o în turul al doilea de la Adelaide pe Ajla Tomljanovic, scor 6-4, 7-5, la capătul unui meci care a durat o oră și 40 de minute de joc. În continuare, Simona o va întâlni pe câștigătoarea partidei dintre Sabalenka și Pera.
Acesta este primul meci dintre cele două jucătoare care se încheie după două seturi. Înainte, Halep și Tomljanovic s-au mai întâlnit în cirucitul feminin de tenis de trei ori, de fiecare dată fiind meciuri de trei seturi. Imediat după meci, Simona Halep a vorbit despre victoria obținută în fața australiencei.

Prima reacție a Simonei Halep după victoria cu Tomljanovic

Australian Open
Simona Halep a aflat ce loc va ocupa în clasamentul WTA după încheierea Australian Open 2022
IERI LA 13:53
"A fost un meci dificil, dar știam la ce să mă aștept. Am mai jucat de două ori contra ei și am putut să anticipez ce se va întâmpla. A fost primul meci al anului, e mereu greu să faci trecerea de la antrenamente la partide oficiale. Dar m-am descurcat bine, acum mă gândesc la spa și masaj, voi face totul ca să mă recuperez cât mai bine pentru următoarea partidă", a spus Simona după meci.
"E bine că îl am din nou în echipă pe Darren, lucram deja de 4 ani, așa că sunt extrem de fericită că s-a întors. Azi m-a ajutat enorm la on court coaching, îți mulțumesc "D". Vreau să le mulțumesc și fanilor din tribună, au fost incredibili, mă faceți mereu să mă simt ca acasă. Aici e a doua mea casă", a completat jucătoarea noastră.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Simona Halep a anunțat la ce turnee joacă în următoarele 3 luni: "Vreau acolo înaine să mă las"
27/01/2022 LA 07:36
Australian Open
Simona Halep are o favorită la Australian Open 2022! "Îi doresc să câștige, ea chiar merită!"
26/01/2022 LA 18:22