Noul sezon competițional este pe cale să înceapă pentru Simona Halep, care se află la Adelaide de o săptămână, acolo unde urmează să joace primele meciuri ale noului sezon competițional. Turneul organizat în orașul natal al lui Darren Cahill se desfășoară în perioada 13 - 18 ianuarie.
În această dimineață, organizatorii competiției de la Antipozi au tras la sorți tablourile principale ale competiției. Simona Halep va beneficia de un prim tur liber, iar mai apoi o va întâlni în runda secundă pe câștigătoarea dintre Ajla Tomljanovic și o jucătoare venită din calificări/lucky loser. Campioana noastră se află pe aceeași parte de tablou cu Petra Kvitova, Kiki Bertens și Aryna Sabalenka.
Australian Open
Simona Halep a aflat ce loc va ocupa în clasamentul WTA după încheierea Australian Open 2022
ACUM 16 ORE
Jumătatea superioară
  • sfertul 1: Barty [1], Vondrousova [8]
  • sfertul 2: Bencic [4], Kenin [7]
Jumătatea inferioară
  • sfertul 3: Bertens [5], Kvitova [3]
  • sfertul 4: Sabalenka [6], Halep [2]

Când debutează Simona Halep la Adelaide

Pentru că intră direct în turul al doilea, Simona Halep va debuta în 2020 marți, 14 ianuarie, sau miercuri, 15 ianuarie. Competiția organizată în orașul natal al lui Darren Cahill se află la prima ediție. Simona este singura reprezentată a României prezentă la turneul de la Adelaide.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Simona Halep a anunțat la ce turnee joacă în următoarele 3 luni: "Vreau acolo înaine să mă las"
ACUM O ZI
Australian Open
Simona Halep are o favorită la Australian Open 2022! "Îi doresc să câștige, ea chiar merită!"
IERI LA 18:22