Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

S-a tras la sorți tabloul principal de la Adelaide! Cu cine va debuta Simona Halep în 2020

Irina Aldea

Actualizat 11/01/2020 la 08:03 GMT+2

Organizatorii turneului Premier de la Adelaide au tras la sorți tablourile principale! Simona Halep și-a aflat adversarele la primul ei turneu din 2020.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Noul sezon competițional este pe cale să înceapă pentru Simona Halep, care se află la Adelaide de o săptămână, acolo unde urmează să joace primele meciuri ale noului sezon competițional. Turneul organizat în orașul natal al lui Darren Cahill se desfășoară în perioada 13 - 18 ianuarie.
În această dimineață, organizatorii competiției de la Antipozi au tras la sorți tablourile principale ale competiției. Simona Halep va beneficia de un prim tur liber, iar mai apoi o va întâlni în runda secundă pe câștigătoarea dintre Ajla Tomljanovic și o jucătoare venită din calificări/lucky loser. Campioana noastră se află pe aceeași parte de tablou cu Petra Kvitova, Kiki Bertens și Aryna Sabalenka.
Jumătatea superioară
  • sfertul 1: Barty [1], Vondrousova [8]
  • sfertul 2: Bencic [4], Kenin [7]
Jumătatea inferioară
  • sfertul 3: Bertens [5], Kvitova [3]
  • sfertul 4: Sabalenka [6], Halep [2]

Când debutează Simona Halep la Adelaide

Pentru că intră direct în turul al doilea, Simona Halep va debuta în 2020 marți, 14 ianuarie, sau miercuri, 15 ianuarie. Competiția organizată în orașul natal al lui Darren Cahill se află la prima ediție. Simona este singura reprezentată a României prezentă la turneul de la Adelaide.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo