Noul sezon competițional ia în sfârșit startul pentru Simona Halep, care se află la Adelaide de mai bine de o săptămână, acolo unde urmează să joace primele meciuri ale noului sezon competițional. Turneul organizat în orașul natal al lui Darren Cahill se desfășoară în perioada 13 - 18 ianuarie.
În proba de simplu, Simona beneficiază de un prim tur liber, urmând ca în runda secundă să o înfrunte pe câștigătoarea partidei dintre Ajla Tomljanovic și Yulia Putintseva. În proba de dublu, Simona a hotărât să facă echipă cu Raluca Olaru și să încerce să joace cât mai multe partide înainte de primul turneu de Grand Slam al anului, Australia Open.

Ora de start a primului meci al Simonei Halep

Tenis
Vești bune pentru Simona Halep înainte de Indian Wells! 3 nume uriașe, pe lista absențelor
ACUM 9 ORE
Simona Halep și Raluca Olaru vor da piept în turul inaugural cu echipa formată din Kveta Peschke și Demi Schuurs (Cehia/Olanda), cap de serie numărul 2. Partida este programată la Adelaide luni dimineață, după ora 5.00, ora României, fiind al doilea meci de pe terenul cu numărul trei (după Hon/Rodionova și Maria/Potapova). Anul trecut, campioana noastră a mai jucat în proba de dublu cu Raluca Olaru la turneele organizate la Wuhan şi Eastbourne.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Ion Țiriac, cadou special pentru Simona Halep de ziua ei! Ce a primit în dar de la Darren Cahill
ACUM 12 ORE
Tenis
Simona Halep, surpriză neplăcută în dimineața zilei în care a împlinit 30 de ani! Cine a vizitat-o
IERI LA 17:41