Noul sezon competițional ia în sfârșit startul pentru Simona Halep, care se află la Adelaide de mai bine de o săptămână, acolo unde urmează să joace primele meciuri ale noului sezon competițional. Turneul organizat în orașul natal al lui Darren Cahill se desfășoară în perioada 13 - 18 ianuarie.
În proba de simplu, Simona beneficiază de un prim tur liber, urmând ca în runda secundă să o înfrunte pe câștigătoarea partidei dintre Ajla Tomljanovic și Yulia Putintseva. În proba de dublu, Simona a hotărât să facă echipă cu Raluca Olaru și să încerce să joace cât mai multe partide înainte de primul turneu de Grand Slam al anului, Australia Open.

Ora de start a primului meci al Simonei Halep

Tenis
Simona Halep, alături de Djokovic, Swiatek și Kyrgios la evenimentul anului 2022! Anunțul momentul
ACUM 11 ORE
Simona Halep și Raluca Olaru vor da piept în turul inaugural cu echipa formată din Kveta Peschke și Demi Schuurs (Cehia/Olanda), cap de serie numărul 2. Partida este programată la Adelaide luni dimineață, după ora 5.00, ora României, fiind al doilea meci de pe terenul cu numărul trei (după Hon/Rodionova și Maria/Potapova). Anul trecut, campioana noastră a mai jucat în proba de dublu cu Raluca Olaru la turneele organizate la Wuhan şi Eastbourne.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep revine pe teren în 2022! Marele anunț al fostului lider mondial: "E o onoare!"
IERI LA 11:02
Tenis
Patrick Mouratoglou, mesaj emoționant de ziua Simonei Halep! Ce a postat antrenorul
28/09/2022 LA 07:46