Simona Halep şi antrenorul australian din echipa ei, Darren Cahill au vizitat, marţi dimineaţă, înaintea meciului din turul al doilea cu Ajla Tomljanovic, clubul Port Adelaide Football Club. Dubla campioană de Grand Slam din Constanța a fost invitată să le ţină un discurs jucătorilor de fotbal australian.
https://i.eurosport.com/2020/01/14/2752867.jpg
Simona s-a întâlnit cu fotbaliştii la micul dejun şi le-a povestit experinţele ei ca jucătoare de tenis de top. Antrenorul secund al echipei, Michael Voss, a declarat pentru site-ul oficial al clubului că jucătorii au ascultat cu interes povestea despre perseverență a campioanei din România, înţelegând nivelul de atenţie dintre un antrenor şi un sportiv.
Tenis
ESPN a făcut deja predicțiile pentru 2023! Surpriză mare: La ce turneu major se impune Simona Halep
ACUM 14 ORE
https://i.eurosport.com/2020/01/14/2752869.jpg

Simona Halep, discurs pentru jucătorii echipei Port Adelaide Football Club

"Este clar că există o relaţie extraordinară între antrenor şi jucător, un respect într-adevăr sănătos acolo, ceea ce e evident că încercăm să obţinem. Dar lucrul important pentru noi este să putem avea expunerea unor sportvi de înalt nivel, de elită în orice domeniu şi să ascultăm poveştile lor. Ceea ce aflăm este că toate sunt foarte asemănătoare. Avem aceleaşi îndoieli în carierele noastre, trecem prin probleme ca jucători, prin aceste experienţe din care învăţăm ceea ce este corect şi greşit şi devenim mai buni ca fotbalişti şi ca oameni şi am auzit asta tare şi clar din povestea ei. Lucrul important când priveşti la turneele la care a participat este că a avut dezamăgirile ei în prima parte a carierei, înainte de a învăţa să câştige în mod constant. Dar prin astfel de experienţe înveţi să devii o persoană mai constantă şi un performer mult mai constant. Poveştile pe care ni le-a împărtăşit au fost în jurul acestei idei, nu numai despre succesele avute la începutul carierei, ci şi despre advăratele dezamăgiri şi cum nu a reuşit să reproducă asta în mod constant. Toate experienţele pe care le-a extras din asta au făcut-o jucătoarea care a fost în ultimii şase ani, un performer constant, de înalt nivel, care nu a coborât mai jos de locul 4 mondial la final de an. Este un nivel incredibil de constanţă, performanţă şi rezistenţă", a declarat Voss.
Halep este ambasadoare a clubului din Adelaide, iar Cahill face parte din board-ul de conducere a grupării de la Antipozi. Simona Halep a câștigat primul meci de simplu al anului, arătând un tenis entuziasmant, și s-a calificat în sferturile de finală ale competiției de la Antipozi. Sportiva noastră a învins-o în turul al doilea de la Adelaide pe Ajla Tomljanovic, scor 6-4, 7-5, la capătul unui meci care a durat o oră și 40 de minute de joc. În continuare, Simona o va întâlni pe câștigătoarea partidei dintre Sabalenka și Pera.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep nu va termina anul 2022 în top 10 WTA! Câte puncte va pierde până la finalul sezonului
19/09/2022 LA 08:50
Tenis
6 românce în top 100 WTA! Urcări impresionante în ierarhie pentru Begu, Bogdan și Cristian
19/09/2022 LA 08:09