Noul sezon competițional este pe cale să înceapă pentru Simona Halep, care a ajuns deja la Adelaide, acolo unde urmează să joace primele meciuri ale noului sezon competițional. Turneul organizat în orașul natal al lui Darren Cahill se desfășoară în perioada 13 - 18 ianuarie. Înainte de a debuta la turneul australian, Simona va participa la un eveniment caritabil alături de Angelique Kerber, duminică, pe 12 ianuarie.
"Darren mi-a trimis fotografia cu anunțul și am spus că voi juca aici cu siguranță. Am decis din prima secundă. Este minunat că au reconstruit stadionul și au făcut un asemenea proiect mare. Este grozav pentru că orașul este foarte frumos și cred că era nevoie de un turneu aici. Mă voi bucura de timpul petrecut acolo și sper să joc bine ca să pot avea un rezultat bun. Am amintiri frumoase din Adelaide. Am petrecut acolo 10-12 zile și asta înseamnă mult pentru mine. Seamănă mult cu orașul meu natal, Constanța. Este mic, liniștit, cu oameni amabili și cel mai important lucru este că oamenii din Australia sunt relaxați și te fac și pe tine să te simți la fel. Nu simți presiunea vieții de zi cu zi. La sfârșitul zilei te bucuri de o bere, iar mâine o iei de la capăt. Am înțeles asta de la Darren și asta e foarte bine", a spus Simona Halep la Adelaide.
US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
15/09/2021 LA 12:43
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12
US Open
"Le-am zis de atunci <Tăceți naibii din gură>!". Navratilova îi ia apărarea Emmei Răducanu
13/09/2021 LA 08:28