Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, traseu din ce în ce mai avantajos | Retrageri importante la Adelaide

Irina Aldea

Actualizat 08/01/2020 la 12:58 GMT+2

Simona Halep, a treia jucătoare a lumii, are un traseu din ce în ce mai avantajos la competiția de săptămâna viitoare.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Noul sezon competițional este pe cale să înceapă pentru Simona Halep, care a ajuns deja la Adelaide, acolo unde urmează să joace primele meciuri ale noului sezon competițional. Turneul organizat în orașul natal al lui Darren Cahill se desfășoară în perioada 13 - 18 ianuarie.
Trei jucătoare din top au anunțat deja că nu vor participa la turneul desfășurat în Australia, la care Simona Halep debutează în 2020. Potrivit ultimelor informații de la organizatori, săptămâna viitoare nu-și vor face apariția la turneu Johanna Konta, al cărei loc de pe tablou va fi luat de Anastasia Pavlyuchenkova.

Venus Williams și-a anunțat și ea retragerea de la Adelaide

De asemenea, Venus Williams a preferat să nu participe la competiția de săptămâna viitoare: "Deși am făcut tot ce îmi stă în putere să concurez la Adelaide săptămâa viitoare, sunt dezamăgită că trebuie să mă retrag de la turneu. Australia ocupă un loc special în inima mea. Am jucat în toata țara încă de la începutul carierei. Deși timpul petrecut aici va fi mai scurt decât mă așteptam în acest an, vreau să îmi arăt în continuare susținerea pentru Australia, care arată o putere și o perseverență incredibilă de-a lungul acestei perioade dificile", a transmis fostul lider mondial, Venus Williams.
Pe de altă parte, Muguruza a ales să meargă la Hobart. Chiar și așa, lista jucătoarelor care vor participa la turneul de la Adelaide rămâne una cu adevărat impresionantă. Ashleigh Barty, Petra Kvitova și Kiki Bertens sunt printre jucătoarele care se vor duela cu Simona Halep la Adelaide.

Lista favoritelor de la Adelaide:

  • 1. Ashleigh Barty
  • 2. Simona Halep
  • 3. Petra Kvitova
  • 4. Kiki Bertens
  • 5. Johanna Konta
  • 6. Sofia Kenin
  • 7. Petra Martic
  • 8. Marketa Vondrousova
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo