Noul sezon competițional este pe cale să înceapă pentru Simona Halep, care se află la Adelaide de mai bine de o săptămână, acolo unde urmează să joace primele meciuri ale noului sezon competițional. Turneul organizat în orașul natal al lui Darren Cahill se desfășoară în perioada 13 - 18 ianuarie.
În proba de simplu, Simona beneficiază de un prim tur liber, urmând ca în runda secundă să o înfrunte pe câștigătoarea partidei dintre Ajla Tomljanovic și Yulia Putintseva. Anul trecut, campioana noastră a mai jucat în proba de dublu cu Raluca Olaru la turneele organizate la Wuhan şi Eastbourne. Duminică, Simona Halep, Angelique Kerber, Juan Cabal și Robert Farah au disputat un mini-meci în cadrul unui turneu caritabil. Scopul partidei care s-a disputat la Adelaide cu o zi înaintea startului oficial al competiției din circuitul WTA este strângerea de fonduri pentru dezvoltarea tenisului din Australia în zone defavorizate ale țării. Simo și Juan Cabal s-au impus cu 7-6(4) în fața echipei formate din Kerber și Farah.
Roland Garros
Simona Halep se bucură de încredere la Roland Garros! Scorul anticipat de experți în meciul cu Zheng
ACUM O ORĂ

Decizia Simonei Halep înaintea primului turneu din 2020

Simona Halep a hotărât să evolueze şi în proba de dublu din cadrul turneului de la Adelaide, de categorie Premier, alături de Raluca Olaru. Româncele vor da piept în turul inaugural cu echipa formată din Kveta Peschke și Demi Schuurs (Cehia/Olanda), cap de serie numărul 2.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Ora de start a meciului Simona Halep - Qinwen Zheng în turul 2 la Roland Garros 2022
ACUM 5 ORE
Roland Garros
Halep a trăit periculos meciul din turul 1 de la Roland Garros! "Schunk putea câștiga în 2 seturi!"
ACUM 6 ORE