Noul sezon competițional este pe cale să înceapă pentru Simona Halep, care a ajuns deja la Adelaide, acolo unde urmează să joace primele meciuri ale noului sezon competițional. Turneul organizat în orașul natal al lui Darren Cahill se desfășoară în perioada 13 - 18 ianuarie. Înainte de a debuta la turneul australian, Simona va participa la un eveniment caritabil alături de Angelique Kerber, duminică, pe 12 ianuarie.
Simona a vizitat joi piața centrală din Adelaide și a făcut cumpărături, declarându-se mulțumită. Românca l-a etichetat pe Darren Cahill în postarea de pe Instagram Story și a scris: “Un loc grozav pentru cumpărături”. Mai apoi, Simona i-a încurajat pe localnici să se aprovizioneze din acel loc pentru a susține industria care a fost răvășită de incendiile devastatoare.
Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
ACUM 11 ORE

Simona Halep debutează în 2020 la Adelaide

Organizatorii au întocmit deja lista capilor de serie la Adelaide International, iar Simona Halep e favorita numărul 2. Cap de serie numărul 1 va fi liderul WTA, Ashleigh Barty, în timp ce Petra Kvitova e favorita numărul 3. Prin urmare, Simona Halep și Ashleigh Barty nu se vor întâlni decât în finală în cazul în care ambele jucătoare vor ajunge până în ultimul act.
Lista favoritelor de la Adelaide:
  • 1. Ashleigh Barty
  • 2. Simona Halep
  • 3. Petra Kvitova
  • 4. Kiki Bertens
  • 5. Johanna Konta
  • 6. Sofia Kenin
  • 7. Petra Martic
  • 8. Marketa Vondrousova
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
ACUM 11 ORE
US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
15/09/2021 LA 12:43