Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, vizită la piața centrală din Adelaide! Mesajul româncei pentru australieni

Irina Aldea

Actualizat 09/01/2020 la 11:24 GMT+2

Simona Halep se pregătește pentru turneul organizat la Adelaide. Joi, românca a făcut o vizită surpriză.

Simona Halep

Credit imagine: Eurosport

Noul sezon competițional este pe cale să înceapă pentru Simona Halep, care a ajuns deja la Adelaide, acolo unde urmează să joace primele meciuri ale noului sezon competițional. Turneul organizat în orașul natal al lui Darren Cahill se desfășoară în perioada 13 - 18 ianuarie. Înainte de a debuta la turneul australian, Simona va participa la un eveniment caritabil alături de Angelique Kerber, duminică, pe 12 ianuarie.
Simona a vizitat joi piața centrală din Adelaide și a făcut cumpărături, declarându-se mulțumită. Românca l-a etichetat pe Darren Cahill în postarea de pe Instagram Story și a scris: “Un loc grozav pentru cumpărături”. Mai apoi, Simona i-a încurajat pe localnici să se aprovizioneze din acel loc pentru a susține industria care a fost răvășită de incendiile devastatoare.

Simona Halep debutează în 2020 la Adelaide

Organizatorii au întocmit deja lista capilor de serie la Adelaide International, iar Simona Halep e favorita numărul 2. Cap de serie numărul 1 va fi liderul WTA, Ashleigh Barty, în timp ce Petra Kvitova e favorita numărul 3. Prin urmare, Simona Halep și Ashleigh Barty nu se vor întâlni decât în finală în cazul în care ambele jucătoare vor ajunge până în ultimul act.
Lista favoritelor de la Adelaide:
  • 1. Ashleigh Barty
  • 2. Simona Halep
  • 3. Petra Kvitova
  • 4. Kiki Bertens
  • 5. Johanna Konta
  • 6. Sofia Kenin
  • 7. Petra Martic
  • 8. Marketa Vondrousova
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo