Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic, imagini de senzație la Adelaide! Incredibil în ce ipostază a fost pus de fani după finală

Irina Aldea

Actualizat 08/01/2023 la 21:31 GMT+2

Novak Djokovic a cucerit primul titlu al sezonului la Adelaide, la primul turneu disputat în 2023. Chiar dacă s-a răfuit cu autoritățile australiene în 2022, Djokovic a fost primit cu foarte multă căldură de fani la Adelaide săptămâna aceasta, iar sârbul a fost pus într-o ipostază surprinzătoare după finală.

Așa a câștigat Novak Djokovic titlul de la Adelaide, primul al sezonului: 6-7, 7-6, 6-4 cu Korda

Aflat pe locul 5 în clasamentul mondial, Novak Djokovic a câştigat duminică turneul de tenis Adelaide International 1 (ATP 250) după ce a salvat o minge de meci în finala cu americanul Sebastian Korda, încheiată 6-7 (8/10), 7-6 (7/3), 6-4 în favoarea sârbului, după trei ore și 11 minute de joc.
Novak Djokovic s-a răfuit cu autoritățile australiene la începutul anului 2022. Sârbul a intrat în Australia cu o scutire de vaccinare împotriva COVID-19, însă pe aeroport a fost oprit și a fost nevoie să se judece pentru a putea juca la primul turneu de Grand Slam al anului 2022, asta după ce a petrecut mai multe zile într-un hotel de detenție. Totuși, după ce a câștigat bătăliile de la tribunal, Nole a fost oricum expulzat.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic, imagini de senzație la Adelaide

Deși mai multe voci importante din tenis au afirmat că Djokovic nu va fi primit cu brațele deschise în Australia, fanii prezenți la Adelaide au ținut să contrazică toate așteptările. Sârbul a fost susținut frenetic pe toată durata săptămânii, iar după finala câștigată în fața lui Sebastian Korda, Djokovic și-a dat la propriu haina de pe el pentru a-și mulțumi suporterii.
Sârbul a ales să le mulțumească fanilor pentru susținere și le-a oferit diferite articole din vestimentația sportivă pe care o avea la îndemână. Din acest motiv, Djokovic a fost fotografiat de jurnalistul sârb Sasa Ozmo doar în șort și șosetele purtate în timpul finalei de la Adelaide.
Australian Open se vede în săptămâna 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo