Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ana Bogdan, la prima victorie din 2024! A ajuns în finala calificărilor la turneul de la Adelaide

Bianca Dumitru

Actualizat 06/01/2024 la 12:48 GMT+2

Ana Bogdan a obținut astăzi prima victorie din 2024. Românca a trecut de Kristina Mladenovic și a ajuns în finala calificărilor la turneul WTA 500 de la Adelaide.

Ana Bogdan

Credit imagine: Instagram

Ana Bogdan este la un pas de tabloul principal al turneului WTA 500 de la Adelaide. Românca s-a impus astăzi, fără emoții, în primul tur al calificărilor, în fața Kristinei Mladenovic (locul 242 WTA), în două seturi, scor 1-6, 2-6, după o oră și 35 de minute de joc.
Deși a început meciul cu un game pierdut pe propriu serviciu, Ana Bogdan a intrat foarte rapid în joc și a legat 6 game-uri consecutive, adjudecându-și primul set după 42 de minute.
În partea a doua a partidei, românca de pe locul 66 mondial a preluat conducerea din primul minut, reușind să se mențină în față pe tot parcursul setului, pe care l-a închis cu un game la 0.
În urma acestei victorii, prima din 2024 a Anei Bogdan, românca a făcut pasul spre finala calificărilor la turneul de la Adelaide. Pentru un loc pe tabloul principal, sportiva noastră o va înfrunta mâine dimineață pe Anastasia Pavlyuchenkova (locul 60 WTA).
Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care se desfășoară în perioada 14-28 ianuarie 2024, va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
picture

Australian Open 2024 se vede în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport (14-28 ianuarie)

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo