Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jelena Ostapenko a dezvăluit mania pe care o are în afara terenului! Letona, on-fire înainte de Australian Open

Nicu Savin

Publicat 11/01/2024 la 11:22 GMT+2

Jelena Ostapenko s-a calificat în semifinalele turneului de la Adelaide, după ce a trecut în sferturi de Marta Kostyuk, scor 7-5, 6-3. La finalul partidei, letona a făcut o dezvăluire savuroasă privind viața sa extrasportivă, recunoscând că îi place să conducă cu viteză mare.

Jelena Ostapenko (WTA Adelaide)

Credit imagine: Eurosport

Jelena Ostapenko este într-o formă foarte bună înainte de Australian Open. Letona a făcut sferturi la Brisbane și a ajuns deja în semifinale la Adelaide. După ce a câștigat duelul maraton din sferturi cu Caroline Garcia, deși a avut probleme medicale, Ostapenko a avansat în careul de ași în urma unui succes mai facil cu Marta Kostyuk, scor 7-5, 6-3.
Campioana de la Roland Garros 2017 era deja sigură de revenirea în top 10 WTA după o pauză de 5 ani, dar succesul cu Marta Kostyuk i-a adus încă un motiv de satisfacție. Letona va juca prima semifinală la un turneu pe hard din septembrie 2022 încoace.

Jelena Ostapenko a recunoscut că are mania vitezei la volan! Letona, în mare formă înainte de Australian Open

La finalul partidei cu Kostyuk, Ostapenko a făcut o dezvăluire savuroasă despre viața sa privată, care reflectă oarecum stilul său de joc, unul bazat pe multe lovituri la limită, care generează multe lovituri direct câștigătoare, dar deseori și nenumărate neforțate. Letona a recunoscut că îi place să conducă în mare viteză, deși a subliniat că în rest este destul de echilibrată.
"Bineînțeles că îmi plac niște lucruri nebunești, cum ar fi să conduc în viteză. Dar în general, când îmi trăiesc viața normală, sunt mai gânditoare și mai matură. Devin foarte emoționată uneori pentru că vreau cu adevărat să câștig", a spus Ostapenko.
Pentru un loc în marea finală de la Adelaide, Ostapenko se va duela cu Daria Kasatkina. Rusoaica nici nu a avut nevoie să iasă pe teren pentru a se califica în penultimul act, deoarece Laura Siegemund s-a restras înaintea partidei. De pe cealaltă jumătate de tablou, finalista se va alege dintre Jessica Pegula, Anastasia Pavlyuchenkova, Elena Rybakina și Ekaterina Alexandrova.
Având în vedere forma arătată în acest moment, Ostapenko va fi o nucă tare la Australian Open, unde e cap de serie 11. Conform tragerii la sorții de azi-noapte, letona va avea parte de un debut facil, urmând a da piept în primul tur cu australianca Kimberly Birrell, beneficiara unui wild-card. Ostapenko are șanse bune de a ajune măcar în sferturile de finală, deoarece pe partea sa de tablou cele mai bine cotate jucătoare sunt Victoria Azarenka sau Marketa Vondrousova. Dacă va ajunge în ultimele opt, lucrurile se vor complica, deoarece în față i-ar putea ieși Iga Swiatek, deși poloneza nu va avea deloc o misiune facilă în a intra în a 2-a săptămână.
Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care se desfășoară în perioada 14-28 ianuarie 2024, poate fi urmărit în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo