Vineri au fost trase la sorți grupele de la Adria Tour și din câte vom putea vedea din distribuția celor două grupe, vom avea parte din nou de un weekend plin de tenis de super-calitate pe Eurosport 2 și Eurosport Player. Dacă prima ediție a fost câștigată de Dominic Thiem, la Zadar vom avea parte de un alt campion, asta pentru că austriacul nu participă și la etapa din Croația.
Ediția din Belgrad a evenimentului “Adria Tour”, organizat de liderul mondial din ATP, Novak Djokovic, a fost câştigată de Dominic Thiem după ce acesta s-a impus în fața sârbului Filip Krajinovic, scor 4-3(2), 2-4, 4-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 16 minute de joc. A doua ediție a circuitului va avea loc pe 20 și 21 iunie la Zadar, în Croaţia. Azi s-au tras la sorți grupele pentru Adria Tour.

Cum arată cele două grupe

Tenis
Novak Djokovic, interzis aproape peste tot! Unde mai poate juca sârbul fără vaccin anti covid
ACUM 8 ORE
Grupa A:
  • Djokovic
  • Dimitrov
  • Coric
  • Krstin
Grupa B:
  • Zverev
  • Rublev
  • Cilic
  • Petrovic

Câți fani vor fi prezenți la Zadar

Dacă la Academia lui Novak Djokovic au fost prezenți peste 4500 de spectatori în tribune, Zadar pare să fi ridicat un interes și mai mare în rândul iubitorilor sportului alb. Antrenorul lui Novak Djokovic, Goran Ivanisevic, se ocupă de organizarea Adria Tour din Croația. Pentru moment, autoritățile din Zadar nu au respins posibilitatea ca tribunele să fie pline ochi. Tehncianul din echipa lui Djokovic a confirmat această informație pentru site-ul sârb, Sportklub.
Acum nu știm sigur câți oameni vor veni pentru că biletele doar ce au fost scoase la vânzare, dar știu sigur că arena unde se va juca are capacitatea de a primi 9000 de spectatori. Trebuie să ne mișcăm repede pentru a le ocupa. Tot ce știu în acest moment este că această etapă este așteptată cu nerăbdare de fani - Goran Ivanisevic, pentru Sportklub
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Tenis
Motivele pentru care judecătorii au decis expulzarea lui Djokovic au fost făcute publice
ACUM 17 ORE
Australian Open
Djokovic vrea să dea în judecată guvernul australian! Cere dublul premiului de la Australian Open
ACUM 21 ORE