Articol scris de Cezara Paraschiv
Britanica Johanna Konta, semifinalistă anul trecut la Roland Garros, este cel mai recent nume de top confirmat de organizatori pentru întrecerea din perioada 3-9 august. În total, patru jucătoare din Top 15 se află la startul Palermo Ladies Open: Simona Halep (2 WTA), Arina Sabalenka (11 WTA), Johanna Konta (14 WTA) și Petra Martic (15 WTA). În plus, pe tablou se vor regăsi nu mai puțin de trei câștigătoare de turnee de Mare Șlem (Halep, Svetlana Kuznetsova și Jelena Ostapenko).
Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021, eclipsat de Emma Răducanu! Ce loc surpriză ocupă Simona Halep
ACUM 8 ORE
Participarea lui Halep este o veste excelentă, de decenii Palermo nu a mai primit o jucătoare care a fost numărul unu mondial. Oraşul nostru e dedicat tenisului, venirea ei va fi de mare interes pentru toată lumea. O vom avea pe Halep, cinci jucătoare clasate între locul 10 şi 20 şi patru între 30 şi 40. Anul acesta turneul nostru poate fi definit drept Premier, deşi este International - Oliviero Palma, directorul turneului de la Palermo

Cîrstea, Begu și Țig, în calificări

Tenisul românesc va fi reprezentat și pe tabloul calificărilor. Sorana Cîrstea (75 WTA), Irina Begu (81 WTA) și Patricia Țig (85 WTA) vor lupta pentru a se alătura celor 24 de jucătoare direct acceptate pe tabloul principal și celor patru beneficiare de wildcard.
Tenis
Mesaj emoționant al lui Darren Cahill după despărțirea de Simona Halep! Ce a postat antrenorul
IERI LA 20:40
Tenis
"M-a luat prin surprindere!" Ce a spus Ilie Năstase despre despărțirea dintre Simona Halep și Cahill
IERI LA 17:33