Articol scris de Cezara Paraschiv
Britanica Johanna Konta, semifinalistă anul trecut la Roland Garros, este cel mai recent nume de top confirmat de organizatori pentru întrecerea din perioada 3-9 august. În total, patru jucătoare din Top 15 se află la startul Palermo Ladies Open: Simona Halep (2 WTA), Arina Sabalenka (11 WTA), Johanna Konta (14 WTA) și Petra Martic (15 WTA). În plus, pe tablou se vor regăsi nu mai puțin de trei câștigătoare de turnee de Mare Șlem (Halep, Svetlana Kuznetsova și Jelena Ostapenko).
Roland Garros
Simona Halep se bucură de încredere la Roland Garros! Scorul anticipat de experți în meciul cu Zheng
ACUM 2 ORE
Participarea lui Halep este o veste excelentă, de decenii Palermo nu a mai primit o jucătoare care a fost numărul unu mondial. Oraşul nostru e dedicat tenisului, venirea ei va fi de mare interes pentru toată lumea. O vom avea pe Halep, cinci jucătoare clasate între locul 10 şi 20 şi patru între 30 şi 40. Anul acesta turneul nostru poate fi definit drept Premier, deşi este International - Oliviero Palma, directorul turneului de la Palermo

Cîrstea, Begu și Țig, în calificări

Tenisul românesc va fi reprezentat și pe tabloul calificărilor. Sorana Cîrstea (75 WTA), Irina Begu (81 WTA) și Patricia Țig (85 WTA) vor lupta pentru a se alătura celor 24 de jucătoare direct acceptate pe tabloul principal și celor patru beneficiare de wildcard.
Roland Garros
Ora de start a meciului Simona Halep - Qinwen Zheng în turul 2 la Roland Garros 2022
ACUM 6 ORE
Roland Garros
Halep a trăit periculos meciul din turul 1 de la Roland Garros! "Schunk putea câștiga în 2 seturi!"
ACUM 7 ORE