Acolo, numărul 2 WTA ar putea întâlni o conațională. Irina Begu joacă astăzi (ora 17:10), în sferturi, împotriva ibericei Sara Sorribes Tormo.
Simona Halep și-a adjudecat fără mari emoții primul set, reușind break-ul încă din primul game. Frech a reușit rebreak-ul, apoi Simona n-a mai greșit pe propriul serviciu. Jucătoarea noastră a mai câștigat 2 mingi de break și s-a impus cu 6-2. Setul secund n-a avut istoric. Campioana de la Wimbledon s-a impus categoric, scor 6-0, și s-a calificat în semifinalele de la Praga, după numai o oră de joc.
La finalul meciului cu Frech, Simona Halep s-a arătat mulțumită de progresul din jocul său, enumerând plusurile de astăzi:
Australian Open
Medvedev, huiduit la Australian Open, după ce a făcut trimitere la Djokovic. Reacția rusului
ACUM 16 MINUTE
"Mi-am găsit ritmul astăzi, mă bucur că joc din ce în ce mai bine de la meci la meci. Am jucat bine și am reușit să câștig. Am lovit tare mingea, am deschis bine jocul, m-am descurcat bine cu voleul și am fost agresivă. Nu a fost ușor pentru Magdalena, ieri a jucat un meci lung.", a spus Simona Halep, la finalul meciului cu Magdalena Frech.

Halep ar putea lupta cu Irina Begu în semifinalele de la Praga

Apoi, Halep a fost întrebată despre adversara pe care o preferă în semifinale, ținând cont că acolo ar putea ajunge conaționala Irina Begu. Halep n-a fost influențată de acest lucru, spunând că va lupta pentru victorie cu oricare dintre cele două:
"Ambele jucătoare sunt foarte bune, nu îmi doresc o anumită adversară. Va fi greu, așa e în semifinale. Sunt aici să dau totul pe teren.", a mai adăugat jucătoarea noastră.