Federer este în continuare lider în duelul cu rivalii Nadal și Djokovic în ceea ce privește turneele de Grand Slam câștigate. Federer are 20 însă poate fi egalat de Rafael Nadal chiar la următorul Grand Slam, Roland Garros, cel pe care spaniolul l-a câștigat de 12 ori în carieră!
Dacă depășirea lui Federer pare o chestiune de timp pentru Nadal, spaniolul se gândește la cel cu Novak Djokovic la acest capitol. Victoria de la Melbourne l-a dus pe Djokovic la 17 turnee de Grand Slam câștigate. Întrebat despre declarația de la Australian Open, când Nadal a admis că l-a susținut pe Dominic Thiem în finala cu Djokovic, Nadal a spus sincer.
Am o relație bună cu Dominic Thiem, la fel cum am cu Djokovic. Însă realitatea e că dacă mă întrebați dacă aș prefera ca Djokovic să aibă mai multe titluri de Grand Slam decât mine voi spune că nu. Dacă el e într-o finală de Grand Slam și trebuie să aleg între finaliști, atunci îl aleg pe celălalt. Cred că dacă îl veți întreba pe Novak ce ar prefera între mine și Dominic la Roland Garros, ar răspunde că ar vrea ca Dominic să câștige. E o chestiune pur profesională, aceasta este realitatea competiției și nu cred că e o justificare stranie
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG SEMIFINALE | Toată Australia pune presiune pe Ashleigh Barty
ACUM 2 ORE

Nadal, în semifinale la Acapulco

Rafael Nadal a reușit cel mai bun meci al său în această săptămână la turneul de la Acapulco în duelul cu sud-coreeanul Soonwoo Kwon. Nadal a câștigat cu 6-2, 6-1 și se apropie de al 3-lea trofeu la turneul din Mexic după cele din 2005 și 2013.
Iată rezumatul partidei:

Rezumat partidei Rafael Nadal - Soonwoo Kwon

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Auger-Aliassime, moral de fier, după eșecul dramatic cu Medvedev la AO! Ce a declarat canadianul
ACUM 2 ORE
Australian Open
Simona Halep a dezvăluit cine e sportiva sa preferată! Ce i s-a părut cel mai greu la AustralianOpen
ACUM 4 ORE