ATP, organizația tenisului masculin profesionist, a anunțat vineri actualizările calendarului provizoriu ATP Tour din ultimul trimestru al anului 2021, inclusiv organizarea turneului BNP Paribas Open, ATP Masters 1000, de la Indian Wells, California. Ediția din acest an a BNP Paribas Open, de la Indian Wells, amânată din luna martie, din cauza COVID-19, va avea loc, doar în 2021, în luna octombrie.
Anul trecut, pandemia de coronavirus a izbucnit chiar înaintea turneului de la Indian Wells, pe durata calificărilor. Organizatorii au fost nevoiți să anuleze turneul în ultimul moment din cauza apariției primelor cazuri în Tucson, Arizona. Competiția va fi transmisă în direct și în exlcusivitate pe Eurosport și Eurosport Player (ATP).

Indian Wells se va juca în 2021! Ce alte turnee vom urmări în acest sezon

Australian Open
Novak Djokovic nu mai are acces nici la turneele din Spania dacă nu se vaccinează!
ACUM O ORĂ
În plus, Open-ul de la Stockholm, programat inițial să se desfășoare în săptămâna 42, concomitent cu turneele VTB Kremlin, de la Moscova și European Open, de la Anvers, va avea loc acum în perioada 7-13 noiembrie, în aceeași săptămână cu finala Next ATP, de la Milano.
ATP continuă să monitorizeze impactul COVID-19 în evaluarea calendarului provizoriu, inclusiv cele trei săptămâni cu evenimente succesive din Asia, pentru a asigura un flux optimizat de jucători. Actualizări suplimentare, inclusiv confirmarea datelor turneului și a numărului de participanți de la Indian Wells, vor fi comunicate în timp util.
Andrea Gaudenzi, președintele ATP, a declarat: "De la reluarea Turului în august 2020, a trebuit să adoptăm o abordare flexibilă a calendarului cu scopul de a organiza cât mai multe evenimente. Toată lumea tenisului a ratat BNP Paribas Open în ultimii doi ani și întoarcerea sa în octombrie este o veste minunată pentru tenis. Calendarul este extrem de complex și aș dori să mulțumesc tuturor evenimentelor din acea secțiune a sezonului (octombrie-decembrie), deoarece căutăm să acomodăm aceste schimbări în beneficiul sportului în general".
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Australian Open
Tsitsipas - Ymer - Australian Open
ACUM O ORĂ
Australian Open
Emma Răducanu, realistă după prima victorie la Australian Open! Cum a încercat să cucerească fanii
ACUM 2 ORE