”Cred că a fost un tribut adus tenisului, este unul dintre cele mai intense meciuri pe care le-am văzut în ultima vreme, mai ales aici pe zgura de la Roland Garros. Acest meci a avut de toate. Bineînțeles, a fost greu pentru amândoi. Mi-a plăcut foarte mult că amândoi au continuat să se lupte, au căutat în continuare soluții în ciuda condițiilor meteo și a mingilor grele.
Trebuie să observ că Thiem a părut să fie obosit chiar de la începutul meciului - cred că partida cu Gaston, când a făcut un meci mare, a fost una lungă, după care nu s-a recuperat complet. Cred că Schwartzman a făcut un meci mult mai bun din punct de vedere tactic. Au jucat backhand la backhand ceea ce l-a favorizat pe argentinian și am fost surprins că Thiem nu a deschis terenul mai mult. Cred că avea picioarele grele”, a declarat Corretja pentru Eurosport.

Diego Schwartzman - Dominic Thiem. Argentinianul, pentru prima oară în semifinale la un Grand Slam

Australian Open
Novak Djokovic va juca, aproape sigur, la Australian Open! Numele sârbului, pe lista participanților
ACUM O ORĂ
Dublu finalist la Roland Garros și proaspăt campion de Grand Slam, Dominic Thiem a fost eliminat în această seară în sferturile de finală de către Diego Schwartzman, ocupant al locului 14 ATP și favorit numărul 12 de pe tabloul de simplu masculin. Argentinianul s-a impus la capătul unui meci incredibil, care a durat cinci ore și 10 minute de joc, scor 7-6, 5-7, 6-7, 7-6, 6-2. Schwartzman a fost magistral în primul set și s-a impus în tie-break la 1.
Următoarele patru seturi au fost guvernate de o mulțime de răsturnări de situație. Thiem a fost în permanență pus în dificultate de adversarul lui, dar a ieșit de fiecare dată din încurcătură cu fața curată în seturile doi și trei. Manșa a patra a fost la fel de disputată, dar Schwartzman a fost cel care s-a impus în final. Ultimul set a fost la discreția sportivului din Argentina, care și-a făcut serviciul de fiecare data
Tenis
Teng Biao, un cunoscut disident chinez, anunț îngrijorător despre Peng Shuai, la CNN
ACUM 4 ORE
Tenis
Emma Răducanu, revelația anului 2021 în tenisul feminin
ACUM 17 ORE