”Cred că a fost un tribut adus tenisului, este unul dintre cele mai intense meciuri pe care le-am văzut în ultima vreme, mai ales aici pe zgura de la Roland Garros. Acest meci a avut de toate. Bineînțeles, a fost greu pentru amândoi. Mi-a plăcut foarte mult că amândoi au continuat să se lupte, au căutat în continuare soluții în ciuda condițiilor meteo și a mingilor grele.
Trebuie să observ că Thiem a părut să fie obosit chiar de la începutul meciului - cred că partida cu Gaston, când a făcut un meci mare, a fost una lungă, după care nu s-a recuperat complet. Cred că Schwartzman a făcut un meci mult mai bun din punct de vedere tactic. Au jucat backhand la backhand ceea ce l-a favorizat pe argentinian și am fost surprins că Thiem nu a deschis terenul mai mult. Cred că avea picioarele grele”, a declarat Corretja pentru Eurosport.

Diego Schwartzman - Dominic Thiem. Argentinianul, pentru prima oară în semifinale la un Grand Slam

Tenis
Nadal, aproape de dezastru în Chile! Forțele de ordine, depășite total de asaltul unui grup de fani
ACUM O ORĂ
Dublu finalist la Roland Garros și proaspăt campion de Grand Slam, Dominic Thiem a fost eliminat în această seară în sferturile de finală de către Diego Schwartzman, ocupant al locului 14 ATP și favorit numărul 12 de pe tabloul de simplu masculin. Argentinianul s-a impus la capătul unui meci incredibil, care a durat cinci ore și 10 minute de joc, scor 7-6, 5-7, 6-7, 7-6, 6-2. Schwartzman a fost magistral în primul set și s-a impus în tie-break la 1.
Următoarele patru seturi au fost guvernate de o mulțime de răsturnări de situație. Thiem a fost în permanență pus în dificultate de adversarul lui, dar a ieșit de fiecare dată din încurcătură cu fața curată în seturile doi și trei. Manșa a patra a fost la fel de disputată, dar Schwartzman a fost cel care s-a impus în final. Ultimul set a fost la discreția sportivului din Argentina, care și-a făcut serviciul de fiecare data
Tenis
Canada a revenit cu Italia și va juca finala Cupei Davis!
ACUM 7 ORE
Tenis
Halep, campioană la retur! Românca, cifre mai bune decât ale Igăi Swiatek într-un top din 2022
ACUM 21 ORE