În urmă cu aproape două săptămâni, Alexander Zverev a fost descalificat de la turneul din Acapulco, după ce a avut una dintre cele mai odioase ieşiri din istoria recentă a tenisului. Germanul a primit amenda maximă de la ATP în urma reacției incredibile, când a lovit scaunul arbitrului Alessandro Germani de mai multe ori cu racheta după înfrângerea din proba de dublu alături de Marcelo Melo, împotriva lui Lloyd Glasspool și Harri Heliovaara.
Sportivul de pe locul 3 ATP a revenit pe teren în această săptămână, în cadrul Cupei Davis, unde echipa Germaniei a înfruntat Brazilia. Zverev a câștigat atât meciul cu Thiago Seyboth Wild (scor 4-6, 2-6), cât și partida contra lui Thiago Monteiro (scor 1-6, 5-7), dar nu a fost prea fericit.
Germanul nu a fost primit bine pe teren și s-a plâns la conferința de presă susținută sâmbătă de faptul că suporterii brazilieni i-au jignit familia.
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
IERI LA 12:35
"Astăzi (n.r. sâmbătă) publicul din Brazilia a întrecut limita. I-au insultat pe membrii familiei mele și pe oamenii pe care îi iubesc", a declarat Alexander Zverev, care a devenit unul dintre "dușmanii" fanilor tenisului după ieșirea de la Acapulco.
Citește și:

"Eu aș fi fost la închisoare acum!"

Serena Williams a oferit de curând un interviu pentru jurnalista Christiane Amanpour de la CNN în care a vorbit despre ieșirea nervoasă a lui Alexander Zverev la turneul de la Acapulco, acolo unde germanul a fost descalificat după ce a lovit în repetate rânduri scaunul arbitrului de centru cu racheta.
Câștigătoare a 23 de titluri de Grand Slam, Serena Williams este convinsă că există "dubla măsură" în tenis și că ea "s-ar afla cel mai probabil la închisoare" dacă ar face ceea ce a făcut Alexander Zverev la Acapulco, acolo unde germanul a înjurat în strânga și-n dreapta și l-a numit pe arbitrul de scaun "idiot", înainte de a avea o izbucnire și mai mare pe terenul de tenis.
"Există fără îndoială un dublu standart. Eu dacă aș fi făcut ce a făcut el la Acapulco aș fi la închisoare acum. Literalamente, fără nicio glumă", a spus Serena Williams în interviul acordat celor de la CNN.
Internazionali BNL d'Italia
Stefanos Tsitsipas, primul finalist la Roma! Grecul și-a luat revanșa în fața lui Alexander Zverev
14/05/2022 LA 15:19
Mutua Madrid Open
Antrenorul lui Alcaraz a dezvăluit obiectivele spaniolului după titlul de la Madrid: "E aproape!"
10/05/2022 LA 14:42