Zverev, precum Kyrgios, nu a trecut niciodată de sferturile de finală la un Grand Slam și a recunoscut că forma slabă recentă va fi un factor important și că este puțin probabil să aibă un parcurs lung la Australian Open.
Kyrgios este jucătorul australian cel mai bine cotat de la Australian Open, după ce Alex de Minaur s-a retras, însă Zverev a fost sincer când a fost întrebat de șansele lui Kyrgios de a opri așteptarea de 42 de ani a fanilor locali pentru un campion australian.
https://i.eurosport.com/2017/06/19/2111713.jpg
Tenis
Nervi întinși la maxim! Shapovalov, nervos că Nadal nu e sancționat de arbitru: "Sunteți corupți!"
ACUM 32 MINUTE
”Cred că sunt mulți tineri care sunt acum, cu tot respectul, mai buni decât el. Cred că Stefanos Tsitsipas este mai bun decât el, pentru că este mai consistent de-a lungul a cinci seturi și ai nevoie de acest lucru. Nu e un meci de trei seturi unde poți câștiga în o oră și 20 de minute și apoi să pleci. Ca să îi învingi pe cei mai buni, trebuie să joci la cel mai înalt nivel pentru mai mult timp”, a declarat Zverev.
Zverev nu crede că Kyrgios va fi primul australian care să câștige un Grand Slam de la Lleyton Hewitt la Wimbledon: ”De fapt, cred că Alex De Minaur este mai consistent decât el”.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Australian Open
Australian Open | Rezumatul meciului Keys - Krejcikova. Americanca, pentru a 2-a oară în semifinale
ACUM 36 MINUTE
Australian Open
Madison Keys, pentru a doua oară în semifinale la Australian Open: "Cred că voi plânge!"
ACUM O ORĂ