Adria Tour a fost una dintre cele mai criticate inițiative din această vară, însă totul a pornit de la bunele intenții ale lui Novak Djokovic. Marele campion sârb a explicat că a dorit să le ofere jucătorilor din regiune o șansă să joace în fața publicului și săcâștige câteva meciuri în picioare înainte de competițiile oficiale.
Totuși, lucrurile nu au mers așa cum organizatorii se așteptau, iar finala celei de-a doua etape, din Zadar, nu a mai avut loc din cauza faptului că Grigor Dimitrov a fost depistat pozitiv chiar înainte de ultimul act al rundei din Croația. Ulterior, mai mulți tenismeni au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus, inclusiv Novak Djokovic.

Alexander Zverev, noi comentarii despre Adria Tour

Roland Garros
Djokovic a fost întrebat la Paris dacă va participa la Wimbledon! Răspunsul a venit pe loc
ACUM 9 ORE
De curând, Zverev a fost întrebat din nou despre eveniment și despre valul de critici îndreptate către cei prezenți la etapele din Belgrad și Zadar: "Din mai multe puncte de vedere am fost ghinioniști, în altele am fost iresponsabili. Nu am fost unul dintre organizatori, însă ei au făcut totul cu acceptul autorităților. Poate că nu a fost în regulă să petrecem ziua dedicată copiilor cu 5000 de copii și să ne jucăm cu ei. Tot ce au urmărit organizatorii a fost să aducă tenisul înapoi, însă lucrurile nu au mers conform planului.
După Adria Tour am făcut șapte teste, toate au ieșit negative. Managerul meu m-a sfătuit să nu merg la Berlin. Acolo au existat spectatori, așa că nu am vrut să riscăm nimic. La Adria Tour am greșit când am decis să merg la acea petrecere, așa că înțeleg de ce ne critică lumea. Oricum, știu că nu am pus pe nimeni în pericol pentru că toate testele mele au ieșit negative. Chiar și așa, ceea ce am făcut nu a fost responsabil", a spus Zverev pentru Zeit.
Roland-Garros
Djokovic "se teme" de Nadal, deși are probleme medicale! De ce îl vede mare favorit la Roland Garros
ACUM 14 ORE
Roland Garros
Roland Garros | Istoria turneului de Grand Slam din capitala Franței
IERI LA 11:28