Campion olimpic la Jocurile Olimpice de la Tokyo și câștigător al Turneului Campionilor în 2021, Alexander Zverev a fost ales sportivul german al acestui an. În cadrul ceremoniei în care a primit această distincție, germanul a vorbit și despre viitorul sezon competițional, unul în care putem primi răspuns la mai multe întrebări care se ridică în prezent cu privire la circuitul masculin de tenis.
Zverev este fără doar și poate unul dintre cei mai periculoși tenismeni la momentul actual. Germanul i-a refuzat anul acesta lui Novak Djokovic visul de a pleca de la Tokyo cu medalia de aur și pare că este la doar un pas de a câștiga primul său titlu de Grand Slam. Anul acesta, Medvedev a cucerit primul său titlu major, iar pe lângă Djokovic, Zverev este fără îndoială capabil să obțină un asemenea rezultat.
Tenis
Veste teribilă pentru Novak Djokovic! 2022 se anunţă cel mai greu an al carierei
ACUM 10 ORE

Alexander Zverev, despre tenismenii care vor domina circuitul în 2022

Zverev, al treilea jucător al lumii, consideră că și în anul 2022 va exista același trio care se va bate pentru cele mai mari titluri ale sezonului: "Novak, Daniil și cu mine am dominat circuitul anul acesta și cred că vom continua această luptă pe tot parcursul sezonului viitor. Cu siguranță vom avea parte de o bătălie pe cinste", a spus Zverev.
"Eu am câștigat în 2021 multă încredere cu ceea ce am realizat în acest sezon. Cea mai mare îmbunătățire pe care am făcut-o a fost în plan mental. Mă simt mult mai relaxat pe teren și dispus să arăt tuturor de ce sunt capabil. Victoriile mele în fața lui Djokovic la Tokyo și Torino m-au făcut să mă simt invincibil", a mai spus Zverev.
Tenis
McEnroe a dat verdictul! Cine crede că e vinovat în conflictul Djokovic - guvernul australian
ACUM 14 ORE
Australian Open
Jaqueline Cristian, prima victorie din carieră într-un turneu de Grand Slam
IERI LA 10:38