În primul tur al calificărilor pentru tabloul principal de la US Open, ocupanta locului 141 WTA, Alexandra Dulgheru, a reușit să o învingă pe americanca Allie Kiick (165 WTA) marți, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-2 într-o ora și 35 de minute.
În manșa a doua a calificărilor, Alexandra o va întâlni pe Paula Badosa (184 WTA) din Spania.
De asemenea în calificări se mai află și Elena Ruse (256 WTA) împreună cu Jaqueline Cristian (213 WTA).
Ruse urmează sa joace joi de la ora 00:10, împotriva ucrainiencei Anhelina Kalinina, (136 WTA) şi cap de serie numărul 26.
Australian Open
Australian Open 2022 Live Blog | Ashleigh Barty vs Danielle Collins se anunță o finală pasionantă
ACUM 2 MINUTE
Meciul lui Jaqueline Cristian cu rusoaica Vera Zvonareva (134 WTA) din primul tur de la US Open este programat miercuri de la ora 19:30.
Din păcate, Irina Bara (140 WTA) a fost eliminată din competiție de către americanca Gail Brodski (312 WTA) cu scorul de 7-5, 6-4.
Ediția cu numărul 50 a celebrului Mare Șlem american va avea parte de cea mai cuprinzătoare acoperire din partea Eurosport. Mai mult tenis ÎN DIRECT decât oricând, de pe terenurile de la Flushing Meadows, atât la TV cât și pe platformele digitale.
Meciurile din calificări de pe nu mai puțin de cinci terenuri de la US Open sunt săptămâna aceasta ÎN DIRECT, gratuit, pe www.eurosport.com dar și pe aplicațiaEurosport Player. Nume celebre precum Eugenie Buchard sau Tommy Robredo, foști jucători în top 5 WTA și ATP,vor putea fi urmăriți în calificările pentru ultimul turneu de Mare Șlem al anului.
Australian Open
Asleigh Barty, micuța "bestie" care domină tenisul mondial de 112 săptămâni!
ACUM 4 MINUTE
Australian Open
Tsitsipas a comentat acuzațiile lui Medvedev după semifinala de la Australian Open: "Nu e matur"
ACUM O ORĂ