Criza provocată de pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe întreaga lume și a oprit toate sporturile în loc. Tenisul a fost pus pe hold odată cu anularea turneului de la Indian Wells chiar în prima zi de calificări. Competiția din Statele Unite ale Americii a fost doar prima dintr-un șir parcă interminabil de suspendări și anulări.
Tenismenii sunt cu toții acasă și încearcă să se mențină în formă. Unii dintre ei reușesc asta mai bine decât alții. Pentru Rafael Nadal, lucrurile nu merg așa cum marele campion iberic se aștepta. El a intrat în direct pe un post radio din Spania, acolo unde a vorbit despre cum merg lucrurile pentru el în perioada în care trebuie să stea acasă atât de mult timp. Aparent, unul dintre cei mai în formă tenismeni din circuit a luat în greutate.
M-am îngrășat puțin, e adevărat, deși e puțin ciudat pentru că îmi fac exercițiile în fiecare zi, dar am luat în greutate ceva. Totuși, pot spune că situația este sub control.
Tenis
Teoria conspirației în privința coronavirus? Declarația neașteptată a legendarului Marat Safin
20/04/2020 LA 12:15

Academia Rafa Nadal ar putea deveni un "campus" pentru sportivi de elită

Academia Rafa Nadal a anunţat că analizează posibilitatea organizării unui “campus” pentru sportivi de elită care să locuiască acolo, să se antreneze şi să joace meciuri.
“Acum tenisul este în plan secund şi cel mai important lucru este sănătatea tuturor, dar dacă în lunile următoare academia poate fi folosită pentru a-I ajuta pe alţi jucători profesionişti aş fi încântat dacă ei ar putea să vină să se antreneze şi să concureze. Deşi nu avem turnee în perioada imediat următoare, cred că dacă am concura între noi asta ne-ar ajuta să ne menţinem în formă pentru atunci când se va relua circuitul”, a transmis Nadal.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Familia lui Djokovic a rupt în sfârşit tăcerea, după ce Nole a fost expulzat din Australia
ACUM 5 ORE
Australian Open
Novak Djokovic, un monument de tristeţe. Cum a fost surprins pe aeroport, la plecarea din Australia
ACUM 7 ORE