"Sincer, este foarte ciudat, am motivaţie zero, nu ştiu pentru ce vreau să mă antrenez. Încerc doar să mă menţin în formă.”, a declarat ea conform Le Figaro.
Nu voi juca pe zgură, deoarece turneul de la Roland Garros a fost amânat. Turneul de la Wimbledon a fost anulat, deci nu se pune problema să joc pe iarbă. Vom vedea ce se va întâmpla cu restul sezonului, dacă vom juca din nou sau nu”, a continuat Kvitova.
”Este foarte neplăcut, dar mă concentrez mereu asupra părţii frumoase a vieţii. Ca multe jucătoare din circuit, eu petrec mult timp călătorind în străinătate, aşa că profit de faptul că sunt acasă", a declarat Kvitova, care a câștigat de două ori turneul de la Wimbledon.
Australian Open
Australian Open 2022 | Rezumatul partidei Kaia Kanepi-Aryna Sabalenka
ACUM 21 MINUTE
Guvernul din Cehia a decis ca, începând de marţi, să permită activităţi sportive în aer liber, cu respectarea distanţei de doi metri şi nu în grupuri mai mari de două persoane.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Medvedev regretă vorbele din meciul cu Cressy: "Nu sunt fericit că am spus asta"
ACUM 23 MINUTE
Australian Open
Kaia Kanepi, "spaima" jucătoarelor de top din circuitul WTA! Care sunt cele mai importante victorii
ACUM O ORĂ