"Sincer, este foarte ciudat, am motivaţie zero, nu ştiu pentru ce vreau să mă antrenez. Încerc doar să mă menţin în formă.”, a declarat ea conform Le Figaro.
Nu voi juca pe zgură, deoarece turneul de la Roland Garros a fost amânat. Turneul de la Wimbledon a fost anulat, deci nu se pune problema să joc pe iarbă. Vom vedea ce se va întâmpla cu restul sezonului, dacă vom juca din nou sau nu”, a continuat Kvitova.
”Este foarte neplăcut, dar mă concentrez mereu asupra părţii frumoase a vieţii. Ca multe jucătoare din circuit, eu petrec mult timp călătorind în străinătate, aşa că profit de faptul că sunt acasă", a declarat Kvitova, care a câștigat de două ori turneul de la Wimbledon.
Tenis
Cupa Davis | România-Portugalia, în Grupa Mondială 1! Marius Copil câștigă în fața lui Gastao Elias
ACUM 4 ORE
Guvernul din Cehia a decis ca, începând de marţi, să permită activităţi sportive în aer liber, cu respectarea distanţei de doi metri şi nu în grupuri mai mari de două persoane.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Emma Răducanu i-a răspuns lui Jurgen Klopp după ce germanul a lăudat performanța sa de la US Open
ACUM 5 ORE
Tenis
"Nu mi-am imaginat asta niciodată!" Tsitsipas, despre problemele cu care s-a confruntat în 2021
ACUM 7 ORE