Lumea întreagă a reacționat după ce australienii, fără măști, au umplut arena din Adelaide pentru turneul demonstrativ la care va participa și Simona Halep, astăzi, în direct pe Eurosport 1.
Având în vedere numărul extrem de redus al cazurilor în sudul Australiei, lucru datorat carantinei foarte stricte, australienii s-au putut bucura de tenis chiar din tribunele arenei din Adelaide. Astfel de imagini sunt cu adevărat neobișnuite după o perioadă foarte lungă marcată de pandemia de coronavirus iar cele mai recente două turnee de Grand Slam - US Open și Roland Garros - s-au disputat fără fani.
Mai mult, la Adelaide, acolo unde un caz nou de coronavirus a fost raportat ultima oară acum opt zile, jucătorii nu trebuie să poarte mască înainte și după meciuri, după ce au stat deja 14 zile în carantină.
Tenis
Lovitură de teatru în tenisul feminin. Cine e noul antrenor al Karolinei Pliskova
ACUM O ORĂ
Astfel, fanii din întreaga lume și alte staruri au fost uimiți de imagini. Fostul lider mondial, Maria Sharapova, s-a bucurat de faptul că tenisul a revenit cu adevărat.

Serena Williams și Naomi Osaka, încântate de revenirea fanilor

Serena Williams a învins-o pe Naomi Osaka în trei seturi în al doilea meci demonstrativ al zilei, cu 6-2, 2-6, 10-7. Deși partida a fost una cu adevărat spectaculoasă, revenirea fanilor a fost adevărata poveste a zilei.
”Mulțumim că ne-ați primit, suntem atât de fericite! Sunt atât de entuziasmată încât am uitat întrebarea!”, a afirmat Williams după meci.
Naomi Osaka a fost și ea în aceași stare de spirit: ”Nu am mai jucat cu fani... pare că a fost o eternitate! Să joc în fața voastră este uimitor!”.
Înainte de întâlnirea dintre cele două, Novak Djokovic, care inițial a informat că este accidentat și nu poate evolua, a jucat până la urmă un set cu Jannik Sinner, pe care l-a câștigat cu 6-3. Primul set a fost jucat de Krajinovic, care a câștigat și el cu același scor împotriva lui Sinner.
”Este cu totul special să fiu aici!”, a declarat Djokovic după meci.
Tenis
Roger Federer și moștenirea lăsată unui jucător din circuitul ATP! "Îi datorez atât de multe"
ACUM 21 ORE
Tenis
Novak Djokovic, considerat favorit cert la Australian Open 2023! "E cel mai bun și merită"
ACUM O ZI