Criza provocată de pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe întreaga lume și a oprit toate sporturile în loc. Tenisul a fost pus pe hold odată cu anularea turneului de la Indian Wells chiar în prima zi de calificări. Competiția din Statele Unite ale Americii a fost doar prima dintr-un șir parcă interminabil de suspendări și anulări. Simona Halep, ca toți ceilalți cetățeni responsabili, stau acasă, protejându-se pe sine și pe cei din jurul ei.

Pe timp de izolare, Simona păstrează legătura cu liderul mondial din WTA, Ashleigh Barty. Dezvăluirea a fost făcută chiar de tenismena din Australia. Aceasta din urmă a mărturisit că Simona este printre jucătoarele din circuitul WTA cu care se înțelege cel mai bine, alături de Petra Kvitova, Julia Goerges și Kiki Bertens.

Tenis
Turneul Campioanelor, doar un exercițiu de imaginație în 2020. Halep, constanta WTA Finals din 2014
ACUM 21 ORE

Întrebată dacă a vorbit cu vreo jucătoare în această perioadă de autoizolare, Ashleigh Barty a desemnat patru colege de circuit, printre care și vecina de clasament, Simona Halep.

Da, am am vorbit cu câteva dintre fetele din circuit să văd ce mai fac, care e starea lor de sănătate, să mă asigur că sunt bine, sănătoase, la fel și familiile lor. Am vorbit cu Kiki (Bertens), cu Jule (Goerges), cu Simo (Halep) și Petra (Kvitova) să văd ce mai fac. M-a interesat să aflu cum trec ele peste această perioadă și bineîțeles, să știu cum e la ele acasă, î țările în care trăiesc, pentru că simt că fiecare țară trăiește acum în propria bulă, știrile diferă de la o țară la alta. Am vrut să mă asigur că sunt bine și că fac față situației pentru că tenisul trece acum în planul secund. Sportul e doar un bonus în această situație. Cred că suntem foarte norocoase că putem practica un sport care face parte din noi, pe care-l iubim, din care ne putem construi o carieră. De abia acum putem aprecia lucrurile care par mărunte.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Tenis
Sorana Cîrstea, cea mai "longevivă" româncă din istorie, în WTA. Simona Halep nu e pe podium
23/10/2020 LA 17:14
Tenis
Cum a pus-o Cahill în dificultate pe Simona Halep la antrenamente: "Nu îi face bine să câștige tot"
23/10/2020 LA 14:14