Presa din Statele Unite ale Americii a publicat o listă cu rezoluții pentru noul sezon competițional în tenisul mondial feminin. În privința Simonei Halep, jurnaliștii americani sunt de părere că sportiva noastră are toate șansele să cucerească un titlu de Grand Slam pe teren dur, la Australian Open sau US Open, ambele competiții fiind transmise în exclusivitate pe Eurosport.
”Simona Halep a arătat o constanță incredibilă în ultimele sezoane și a fost răsplatită cu titlurile de la Roland Garros și Wimbledon în 2018 și 2019”, a scris site-ul lobandsmash.com. ”O victorie într-un Grand Slam pe hard îi va aduce Simonei un titlu major pe fiecare suprafață. Ea a fost aproape de un titlu pe hard, dar a pierdut finala din 2018 de la Australian Open, iar în 2015 a ajuns în semifinale la US Open”, au scris americanii despre obiectivul Simonei Halep în 2020.

Simona Halep și-a dezvăluit principalul obiectiv pentru noul an

Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021, eclipsat de Emma Răducanu! Ce loc surpriză ocupă Simona Halep
ACUM 13 ORE
“Olimpiada este prioritatea mea pentru anul acesta, vreau să ajung cât se poate de odihnită și cât se poate de fresh la această competiție. Nu o să fie ușor pentru că presiunea este diferită, dar orice ar veni peste ar fi ceva în plus și ar fi frumos. Eu sper să fiu mai matură decât în 2019, să fiu mai pozitivă, să am o atitudine mai bună, să-mi meargă cât de bine se poate. Nu mai există niciun fel de presiune, vreau să mă bucur de ceea ce fac", a spus Simona Halep la plecarea din țară.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Mesaj emoționant al lui Darren Cahill după despărțirea de Simona Halep! Ce a postat antrenorul
IERI LA 20:40
Tenis
"M-a luat prin surprindere!" Ce a spus Ilie Năstase despre despărțirea dintre Simona Halep și Cahill
IERI LA 17:33