Bianca Andreescu, ocupanta locului 4 în clasamentul WTA, nu a disputat anul acesta niciun meci în circuitul feminin de tenis. Campioana de anul trecut de la US Open poate reveni la Indian Wells, turneu pe care l-a cucerit anul trecut. Forbes o avertizează pe sportiva din Canada, menționând problemele de sănătate pe care Bianca le-a suferit în ultima perioadă.
"Este un punct critic în cariera jucătoarei de 19 ani. Când va intra pe teren, va fi un pic ruginită. Dar a dat dovadă de rezistență în revenirile după accidentări. Nu este pentru prima dată când a suferit pauze de durată din cauza accidentărilor. Înaintea parcursului din 2019 a absentat 14 luni din circuit. De când a trecut la profesioniști, în 2015, a avut o gamă variată de leziuni - de la probleme la umăr, picior și spate până la leziunile actuale ale genunchiului. Este prea tânără pentru ca al ei corp să se descompunp astfel! Leziunile vor continua probabil din cauza felului în care joacă. Este o sportivă cu un joc fizic și are nevoie adesea să reușească reveniri. Acestea au un efect negativ asupra corpului. Joacă prea multe meciuri cu trei seturi și le permite adversarelor să rămână în punct prea mult timp", a scris Forbes.
Sportiva din Canada nu a mai jucat de la Turneul Campioanelor, din octombrie 2019, însă recuperarea pentru accidentarea de la genunchi decurge corespunzător.Indian Wells, turneu la care este aşteptată să participe şi Simona Halep, se va disputa în intervalul 11-22 martie.
Tenis
Bianca Andreescu și-a găsit antrenor, după despărțirea de Groeneveld! Cine o pregătește pentru 2023
25/11/2022 LA 13:49
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Bianca Andreescu face o promisiune pentru 2023! Obiectivul îndrăzneț pe care și l-a stabilit
11/11/2022 LA 12:45
Tenis
OFICIAL | Simona Halep ratează turneul demonstrativ din Dubai! Organizatorii au anunțat echipele
06/11/2022 LA 15:31