Jurnaliștii americani de la Tennis365 s-au arătat încântați de un gest făcut de Simona Halep după încheierea primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Americanii au lăudat-o pe sportiva noastră pentru inițiaiva de a le ajuta pe victimele incendiilor devastatoare din Australia.
"Felicitările noastre pentru Simona! Dubla campioană de Grand Slam a dezvăluit că a donat 20 de mii de dolari pentru victimele incendiilor din Australia", a transmis sursa citată. Sportiva noastră a declarat înaintea turneului că va dona câte 200 de dolari pentru fiecare moment în care-l va enerva pe antrenorul ei, Darren Cahill.

Simona Halep s-a ținut de cuvânt

Tenis
Simona Halep, surpriză neplăcută în dimineața zilei în care a împlinit 30 de ani! Cine a vizitat-o
ACUM 15 ORE
După ce a fost eliminată în penultimul act la Melbourne, Simona a hotărât să nu mai țină cont de ocaziile în care l-a enervat pe antrenorul ei și a donat 20.000 de dolari. "Sunt foarte fericită să anunț că am donat 20.000 de dolari către fundația din Australia, care sprijină oamenii afectați de dezastrele naturale. Promit că mă voi comporta exemplar de acum încolo, Darren.", a fost mesajul Simonei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep are antrenor nou! Prima reacție a tehnicianului: "Am așteptări mari, trebuie să revină"
ACUM 17 ORE
Tenis
Simona Halep a dat cărțile pe față! De ce s-a încheiat colaborarea cu Darren Cahill, după 6 ani
ACUM 19 ORE