Ana Bogdan a pierdut în trei seturi în fața Sofiei Kenin, 6-3, 3-6, 2-6.
Ana Bogdan (93 WTA) nu a lăsat să se vadă niciun moment în startul meciului diferența de peste 85 de poziții ce o despart în clasament de Sofia Kenin. Românca a arătat un tenis compact, reușind să profite de cele 16 gerșeli neforțate comise de adversara sa în primul set, ținându-i apoi piept numărului șase mondial până la 6-3, 3-3. Kenin a știut însă să folosească în favoarea sa minutele scurse, încălzindu-și jocul și calibrându-și loviturile, construindu-și în extremis un ritm de joc mai potrivit pentru statutul și scena pe care evolua.

Ana Bogdan - Sofia Kenin. Când consideră sportiva noastră că a fost momentul decisiv

Davis Cup
Rusia a câștigat Cupa Davis! Rublev și Medvedev aduc primul trofeu după 15 ani
ACUM 5 ORE
”La 3-3 a fost un punct în care m-am înmuiat, am făcut câteva greșeli pe serviciul ei și am simțit că nu ar fi trebuit să o fac, mi-am pus singură presiune pe umeri. Trebuia să trec mult mai ușor peste acel game și să nu mă mai gândesc la el, trebuia să mă concentrez pe serviciul meu.
La început am jucat foarte inteligent, am variat mai mult jocul și când aveam ocazia să lovesc mai tare, să o fac cu încredere, nu m-am grăbit, am stat linișită. Dar în al doilea set am simțit că încep să greșesc”, a declarat Ana Bogdan pentru Eurosport.

Ana Bogdan, declarații exclusive pentru Eurosport după meciul cu Sofia Kenin

Davis Cup
România va întâlni Spania în barajul pentru calificarea la turneul final al Cupei Davis 2022
ACUM 8 ORE
Tenis
Djokovic îi ține în șah pe organizatorii Australian Open. Anunțul lui Nole
IERI LA 16:17