Jucătoarea clasată pe locul 75 WTA a început foarte bine partida cu Astakhova și a reușit break-ul chiar în primul game al meciului. Ana Bogdan și-a pierdut serviciul la rândul ei la 2-1, iar situația a fost egalată rapid de rusoaică.
Românca și-a pierdut din nou serviciul, iar setul se îndrepta spre Astakhova, care a avut 5-2. Ana Bogdan nu a renunțat și a reușit rebreak-ul la 5-3, după care a egalat numărul de game-uri la cinci. Jucătoarea de 29 de ani a salvat o minge de set la 5-4, după care a făcut break-ul și a întors situația în favoarea sa.
Rusoaica a făcut rebreak-ul și a dus setul în tie-break, unde românca s-a impus cu 7-5. În setul al doilea cele două jucătoare au fost mult mai atente la serviciu și nu și-au mai permis să facă break-uri atât de ușor.
Tenis
Slăbiciunea lui Alcaraz: italienii. Cum l-au transformat eșecurile din 2022 pe spaniol
ACUM 5 ORE
La 3-2 pentru românca, Ana Bogdan a reușit break-ul, însă Astakhova a egalat repede situația din nou. Românca a reușit în cele din urmă să se desprindă de adversara ei la 5-4, când rusoaica a servit pentru a rămâne în meci, însă și-a pierdut serviciul. Ana Bogdan a reușit astfel să se califice în finala de pe zgura de la Iași după două seturi disputate.
Ana Bogdan se va lupta pentru trofeul Challenger de la Iași cu Panna Udvardy sau Maja Chwalinska.
National Bank Open
Simona Halep a aflat când va debuta la Toronto! Anunțul făcut de organizatorii Rogers Cup
ACUM 7 ORE
Tenis
Ana Bogdan: "Nu am mai trăit niciodată asemenea senzații până acum! "
ACUM 7 ORE