Ana Bogdan s-a calificat, în această după-amiază, în semifinalele turneului Challenger de la Paris. Românca de pe locul 95 WTA a învins-o în două seturi pe favorita nr. 8 a competiției, Magdalena Frech, scor 2-6, 4-6, după o oră și 33 de minute de joc.
Ana Bogdan a început meciul cu un break și, după un serviciu pierdut, a reușit să câștige 4 game-uri consecutive, adjudecându-și rapid primul set.
În partea a doua a duelului, după ce a fost condusă cu 1-0, românca a câștigat 5 game-uri la rând și a avut două mingi de meci, dar poloneza a prelungit partida, reducând din diferență.
Roland Garros
"A fost un moment nepotrivit!" Ce planuri are Ana Bogdan după eliminarea de la Roland Garros
ACUM 8 ORE
În cele din urmă, Ana Bogdan, care a reușit singurul as al meciului, s-a impus cu 4-6, obținând victoria și calificarea în penultimul act al competiției.
Pentru un loc în finala turneului Challenger de la Paris, Ana Bogdan va da peste învingătoarea din meciul Elsa Jacquemot - Beatriz Haddad Maia. Celelalte două sferturi de finală, care vor da jucătoarele calificate în a doua semifinală, sunt Kaia Kanepi - Donna Vekic și Varvara Gracheva - Claire Liu.
Tenis
Bogdan, eliminată de Azarenka în turul 1 la Roland Garros! Românca a servit pentru meci în setul 2
ACUM 10 ORE
Roland Garros
Roland Garros | Istoria turneului de Grand Slam din capitala Franței
ACUM 13 ORE