Andreea Prisăcariu a reușit azi să cucerească turneul ITF 15K de la Antalya, jucătoarea de tenis din România trecând în finală de Ane Mintegi Del Olmo, sportivă din Spania. Titlul pe care și l-a trecut azi în palmares este al patrulea al carierei pentru Andreea Prisăcariu.
Ocupantă a locului 589 în ierarhia mondială, Andreea s-a impus după o partidă de două seturi, scor 6-3, 7-5, disputată împotriva ocupantei locului 766 WTA (iberica are 17 ani). Finala a durat două ore. Titlul cucerit azi nu este singura răsplată pe care Andreea o va primi la finalul turneului. Locul din clasament va suferi modificări pozitive.

Andreea Prisăcariu, succes entuziasmant în Antalya

J&T Banka Ostrava Open
Sorana Cîrstea, înfrângere în primul tur al turneului WTA 500 de la Ostrava
ACUM 11 ORE
Victoria din Turcia îi va aduce Andreei un salt de două locuri în clasamentul WTA, până pe 587 (cea mai bună poziție ocupată până acum în carieră). În vârstă de 21 de ani, Prisăcariu este la al doilea turneu ITF câștigat în 2021: primul a fost tot la Antalya, dar în luna februarie.
Primele două titluri pe care Andreea Prisăcariu și le-a trecut vreodată în palmares au fost câștigate în august 2019. Titlurile au fost atunci adjudecate la același nivel: ITF W15 – de la Tabarka (Tunisia).

Cum arată parcursul Andreei Prisăcariu spre titlu la Antalya

Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
US Open
Ilie Năstase, expeditiv față de Emma Răducanu: "Doar cu numele ne putem mândri cu ea!"
ACUM 13 ORE
Tenis
Românul care a antrenat-o pe Emma Răducanu, dezvăluiri savuroase: "Mi-a cerut să vorbim în română"
ACUM 14 ORE