Andreea Prisăcariu a reușit azi să cucerească turneul ITF 15K de la Antalya, jucătoarea de tenis din România trecând în finală de Ane Mintegi Del Olmo, sportivă din Spania. Titlul pe care și l-a trecut azi în palmares este al patrulea al carierei pentru Andreea Prisăcariu.
Ocupantă a locului 589 în ierarhia mondială, Andreea s-a impus după o partidă de două seturi, scor 6-3, 7-5, disputată împotriva ocupantei locului 766 WTA (iberica are 17 ani). Finala a durat două ore. Titlul cucerit azi nu este singura răsplată pe care Andreea o va primi la finalul turneului. Locul din clasament va suferi modificări pozitive.

Andreea Prisăcariu, succes entuziasmant în Antalya

Tenis
Nervi întinși la maxim! Shapovalov, nervos că Nadal nu e sancționat de arbitru: "Sunteți corupți!"
ACUM 33 MINUTE
Victoria din Turcia îi va aduce Andreei un salt de două locuri în clasamentul WTA, până pe 587 (cea mai bună poziție ocupată până acum în carieră). În vârstă de 21 de ani, Prisăcariu este la al doilea turneu ITF câștigat în 2021: primul a fost tot la Antalya, dar în luna februarie.
Primele două titluri pe care Andreea Prisăcariu și le-a trecut vreodată în palmares au fost câștigate în august 2019. Titlurile au fost atunci adjudecate la același nivel: ITF W15 – de la Tabarka (Tunisia).

Cum arată parcursul Andreei Prisăcariu spre titlu la Antalya

Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Australian Open
Australian Open | Rezumatul meciului Keys - Krejcikova. Americanca, pentru a 2-a oară în semifinale
ACUM 38 MINUTE
Australian Open
Madison Keys, pentru a doua oară în semifinale la Australian Open: "Cred că voi plânge!"
ACUM O ORĂ