Andreea Prisăcariu (589 WTA) a învins-o pe Su Jeong Jang în 3 seturi foarte disputate, ultimul încheiat la tie-break și câștigat de sportiva noastră cu 9-7. Astfel, Andreea s-a calificat în finala turneului ITF din Antalya (zgură), acolo unde de la începutul anului se desfășoară periodic astfel de competiții, în care câștigătoarea este recompensată cu 15.000 de $.
Pe lângă calificarea în ultimul act, Prisăcariu și-a luat și o revanșă în fața lui Su Jeong Jang, cea care o învinsese în 3 seturi în semifinalele unui turneu similar, tot în Antalya, la începutul lunii martie. În lupta pentru trofeu, românca se va duela cu Ane Mintegi Del Olmo (766 WTA), o iberică de numai 17 ani, care a trecut în semifinale de Hanna Chang (307 WTA), principala favorită a competiției.

Andreea Prisăcariu, a 2-a finală de turneu ITF din 2021

Tenis
România ar putea avea până la 10 jucătoare pe tabloul principal la Transylvania Open
ACUM O ORĂ
Andreea Prisăcariu nu este străină de finale. La mijlocul lunii februarie, jucătoarea de 21 de ani a câștigat un turneu ITF, tot în Antalya, ea ajungând să cucerească trofeul fără să cedeze vreun set, deși a plecat din calificări, la fel ca și în turneul din această săptămână.
În august 2020, Andreea Prisăcariu a mai câștigat 2 astfel de competiții, desfășurate la Tabarka, în Tunisia și a mai jucat și o finală, în care a fost nevoită să se retragă din cauza unei accidentări.
Tenis
Simona Halep și Emma Răducanu sunt pe aceeași jumătate de tablou la Transylvania Open
ACUM 3 ORE
VTB Kremlin Cup
Raluca Olaru şi Nadia Kicenok au pierdut finala de dublu la Moscova
ACUM 4 ORE