Andreea Prisăcariu (589 WTA) a învins-o pe Su Jeong Jang în 3 seturi foarte disputate, ultimul încheiat la tie-break și câștigat de sportiva noastră cu 9-7. Astfel, Andreea s-a calificat în finala turneului ITF din Antalya (zgură), acolo unde de la începutul anului se desfășoară periodic astfel de competiții, în care câștigătoarea este recompensată cu 15.000 de $.
Pe lângă calificarea în ultimul act, Prisăcariu și-a luat și o revanșă în fața lui Su Jeong Jang, cea care o învinsese în 3 seturi în semifinalele unui turneu similar, tot în Antalya, la începutul lunii martie. În lupta pentru trofeu, românca se va duela cu Ane Mintegi Del Olmo (766 WTA), o iberică de numai 17 ani, care a trecut în semifinale de Hanna Chang (307 WTA), principala favorită a competiției.

Andreea Prisăcariu, a 2-a finală de turneu ITF din 2021

Tenis
Rafael Nadal, întrecut în clasament înainte de Roland Garros + Premiera după 48 de ani în ATP
ACUM 5 ORE
Andreea Prisăcariu nu este străină de finale. La mijlocul lunii februarie, jucătoarea de 21 de ani a câștigat un turneu ITF, tot în Antalya, ea ajungând să cucerească trofeul fără să cedeze vreun set, deși a plecat din calificări, la fel ca și în turneul din această săptămână.
În august 2020, Andreea Prisăcariu a mai câștigat 2 astfel de competiții, desfășurate la Tabarka, în Tunisia și a mai jucat și o finală, în care a fost nevoită să se retragă din cauza unei accidentări.
Tenis
Simona Halep, principala favorită la câștigarea turneului de la Roma! Predicțiile bookmakerilor
ACUM 6 ORE
ATP Rome
ATP Roma: Rezumatul meciului dintre Paire și Travaglia. Francezul, OUT în primul tur la Foro Italico
ACUM 6 ORE