Andrei Radu, campionul în devenire din București, visează să-i calce pe urme lui Rafael Nadal, iar azi a avut parte de o întâlnire memorabilă cu Sorana Cîrstea, una dintre cele mai bune tenismene ale României. În vârstă de 11 ani, Andrei Radu este un star în devenire, extrem de pasionat de tenis și fan înfocat al lui Rafael Nadal, pe care-l admiră pentru ambiția pe care o arată marele campion spaniol pe terenul de tenis.
În timpul pregătirilor pentru primul turneu de Grand Slam al anului, Sorana Cîrstea și-a luat puțin din timp și a schimbat câteva mingi cu puștiul care anunță un viitor strălucit pentru tenisul românesc masculin: "Mulțumesc Sorana Cîrstea și Adrian Cruciat pentru cele câteva minute în care v-ați oprit din antrenamentul vostru pentru a schimba câteva mingi cu mine! Succes la Australian Open", a scris Andrei Radu pe contul de Facebook.
Tenis
BREAKING NEWS | ATP: Se va juca fără puncte în clasament la Wimbledon
ACUM 10 ORE

Andrei Radu, antrenament alături de Sorana Cîrstea

Andrei a venit în 2020 în studioul Eurosport însoțit de tatăl lui, Alexandru Radu, care este implicat în domeniul IT și care ne-a spus că fiul lui are deja în spate o mica armată (după modelul surorilor Williams) care se îngrijește de evoluțiile fiului lui pe terenul de tenis.
Andrei se pregătește la Tenis Club Champion București, este antrenat de Paul Franciuc, face pregătire fizică alături de Dan Cristea și pregătire mentală cu Andreas Hniatiuc. În clasamentul FRT U12, Andrei ocupă locul 1, iar în clasamentul FRT U14 ocupă locul 194, acolo unde a început să joace în luna ianuarie a anului trecut). Idolul lui este Rafael Nadal.
Australian Open 2022 se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player (17-30 ianuarie).
Roland Garros
România intră în luptă cu 7 jucătoare la Roland Garros! Buzărnescu a prins tabloul principal
ACUM 11 ORE
Roland Garros
Mihaela Buzărnescu a ratat calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros
ACUM 13 ORE