Spaniolul Rafael Nadal, canadianul Denis Shapovalov, elvețianca Belinda Bencic, campioana olimpică en titre, și tunisianca Ons Jabeur au fost testați pozitiv după ce au jucat în Emirate. Britanica Emma Răducanu, campioana de la US Open, a fost testată pozitiv în Abu Dhabi chiar înaintea evenimentului și a fost nevoită să renunțe la competiție, printre cei care s-au infectat numărându-se și antrenorul lui Nadal, Carlos Moya.
Rublev (24 ani), care l-a învins pe britanicul Andy Murray în finala Mubadala World Tennis Championship, pe 18 decembrie, a confirmat pe Twitter că s-a izolat și că are simptome minime.
"În prezent sunt la Barcelona și din nefericire am fost testat pozitiv la Covid-19. Sunt în izolare și urmez toate protocoalele, sub supravegherea medicilor", a anunțat Rublev.
Tenis
Reușită remarcabilă în circuitul masculin de tenis! Se întâmplă pentru a doua oară în istorie
23/11/2021 LA 13:11
"După cum știți, sunt vaccinat cu schema completă și mă pregăteam pentru turneele ATP Cup și Australian Open. Acum trebuie să mă recuperez și voi pleca spre Melbourne doar când va fi sigur pentru toată lumea", a mai relatat Rublev.
Citește și:
Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, va avea loc la Melbourne Park cu începere din data de 17 ianuarie. Andrey Rublev a fost inclus în echipa Rusiei pentru turneul masculin ATP Cup, care debutează sâmbătă, la Sydneu, după ce a făcut parte din echipa care a câștigat competiția la începutul acestui an.
Australian Open, primul Grand Slam al anului, se va desfășura în perioada 17 - 30 ianuarie 2022 și va avea acoperire totală pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Sursa: AGERPRES
Nitto ATP Finals
Casper Ruud completează tabloul semifinalelor la Turneul Campionilor! Cine se luptă pentru finală
19/11/2021 LA 15:37
Nitto ATP Finals
"Nu vrea să se termine așa!" Novak Djokovic, despre absența îndelungată din circuit a lui Federer
17/11/2021 LA 18:24