Andy Murray, ocupantul locului 125 ATP, a anunțat, sâmbătă seara, că a decis să se retragă de la Australian Open și ATP Cup, primele două turnee importante din noul sezon competițional care vor avea loc în luna ianuarie. Murray a hotărât să abandoneze din cauza unei accidentări în zona pelvisului.
Murray, care a avut numeroase probleme medicale în ultimii ani, ar fi trebuit să dispute primul turneu de Grand Slam după un an, însă accidentarea a recidivat, iar britanicul nu a mai fost capabil să se antreneze așa cum și-ar fi dorit pentru a fi în formă optimă la turneele din luna ianuarie.

Problemele continuă pentru Andy Murray

Tenis
Singurul om care a ţinut piept "Big 4-ului" din tenis, în pragul falimentului. Ce a păţit Del Potro
15/01/2022 LA 11:52
"Din nefericire, am avut parte de o recidivă, iar ca metodă de precauție trebuie să mă ocup de acest lucru înainte să joc. Am muncit din greu pentru a reveni la cel mai înalt nivel și sunt foarte dezamăgit că nu o voi putea face", a declarat Murray, potrivit BBC.Murray, în vârstă de 32 de ani, a evoluat ultima oară la Cupa Davis, unde a câștigat singurul meci disputat, contra olandezului Tallon Griekspoor. Triplul campion de Grand Slam, care a suferit o operație la șold în urmă cu 11 luni, a renunțat să se mai deplaseze la Miami, unde ar fi urmat să aibă loc cantonamentul de dinaintea începerii sezonului competițional.
Prin urmare, britanicul va reveni în circuitul ATP în luna februarie, cel mai devreme, și va rata noua competiție pe echipe ATP Cup (3 - 12 ianuarie) și primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open (20 ianuarie - 2 februarie), care va fi în direct la Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport Player.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
"Așa ceva nu are voie să se întâmple!" Conflictul lui Djokovic, analizat de Tim Henman
14/01/2022 LA 19:43
Australian Open
Andy Murray, reacție demnă de un "sir" despre situația lui Djokovic! Ce a declarat scoțianul
14/01/2022 LA 15:45