Tenis

Andy Murray avertizează: "Noul calendar ATP nu este sigur pentru jucători!"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Andy Murray avertizează: "Noul calendar ATP nu este sigur pentru jucători!"

Credit imagine: Getty Images

DeIon Alexandru
28/06/2020 la 08:17

De trei ori câștigător al unui turneu de Grand Slam, Andy Murray spune că noul calendar al ATP, care include 7 turnee în 7 săptămâni, nu este sigur pentru sănătatea jucătorilor. Aceștia vor fi obligați să lipsească de la cele ami importante turnee din cauza oboselii.

Turneele ATP, suspendate din cauza pandemiei de coronavirus la mijlocul lunii martie, se vor relua la mijlocul lunii august. Citi Open de la Washington din 14 august va fi urmat de Cincinnati Masters, care se va disputa în complexul de la Flashing Meadows. Sezonul de zgura va debuta pe 8 septembrie la Kitzbuhel. Mastersul de la Madrid va începe pe 13 septembrie, în timp ce Mastersul de la Roma este programat de pe 20 septembrie. Roland Garros are ca data de start 27 septembrie.

Nu este sigur pentru jucători să evolueze în semifinală sau finală la New York și apoi să joace imediat la Madrid, pe o suprafață total diferite. Nu vom avea jucători de top la toate aceste turnee - Andy Murray
Tenis

"Frate, ești mai bun decât Djokovic!" Liderul mondial din ATP, ironizat de Nick Kyrgios

17/05/2020 LA 08:39

Andy Murray va renunța la al doilea turneu din august.

Aș prefera să joc la Washington, iar apoi să mă pregătesc pentru US Open. Mastersul Cincinnati va ieși din calendarul meu - Andy Murray

Andy Murray a fost accidentat și a revenit pe teren după 7 luni la un turneu caritabil organizat de fratele său Jamie. Scoțianul de 33 de ani a pierdut în semifinale în fața lui Dan Evans.

Tenis

Sfatul pe care Andy Murray i l-a oferit lui Rafa Nadal pe timp de pandemie: "Acum e momentul"

29/04/2020 LA 07:59
Tenis

Andy Murray: "Milioanele de la Grand Slamuri ar trebui donate jucătorilor mai slab clasați"

25/04/2020 LA 08:10
Subiecte asemănătoare
TenisAndy Murray
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol