După ce a pierdut cu spaniolul Carlos Alcaraz în turul secund la Viena, Murray este pregătit să joace în cadrul ultimului turneu Masters 1000 al anului, la Paris, turneu care se desfășoară săptămâna aceasta, în direct pe Eurosport și Eurosport Player. În primul tur, Murray se va duela cu americanul Jenson Brooksby, ocupant al locului 56 ATP, jucător venit din calificări.
În cadrul unui interviu acordat de curând, mai mulți tenismeni au fost întrebați ce ar prefera: să fie bântuiți de Novak Djokovic sau Roger Federer. Britanicul, ca de fiecare dată, a oferit un răspuns pe măsură: "Sincer să fiu, am fost deja bântuit de Novak pentru o mare bucată din cariera mea, așa că probabil că îl voi alege pe Roger. Novak m-a chinuit destul de mult", a spus britanicul.
Tenis
Boris Becker, vehement cu Novak Djokovic: "Dacă vrea să participe la turnee, să respecte regulile!"
ACUM 15 ORE

Andy Murray, coșmaruri din cauza lui Novak Djokovic

Murray și Djokovic s-au întâlnit de 37 de ori în turul ATP, iar sârbul este cel care se bucură de o dominație clară asupra lui Andy cu 25 de victorii. Ultima lor întâlnire a avut loc acum patru ani în finala ATP Qatar Open, acolo unde Djokovic l-a învins pe britanic după un thriller de 3 seturi foarte disputate.
Pe de altă parte, Murray se bucură de un record victorii-înfrângeri mai bun împotriva elvețianului Roger Federer. În cele 26 de ocazii în care cei doi s-au întâlnit până acum în circuitul mondial masculin, Federer a câștigat 14 dintre ele, în timp ce Murray a reușit să câștige 12 meciuri.
Chiar și după turneul de săptămâna aceasta de la Paris, triplul campion de Grand Slam a decis să joace și la Stockholm Open, asta după ce a primit un nou wildcard pentru a juca în cadrul evenimentului. Murray își dorește cu orice preț să urce în clasament și să se apropie măcar de nivelul la care a fost cândva.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Revenirea lui Roger Federer în circuit, o încercare ratată? Ce anticipează Mats Wilander pentru 2022
ACUM 17 ORE
Tenis
"Federer, Nadal și Djokovic nu sunt de neînlocuit!" Medvedev promite show de la noua generație
ACUM 18 ORE