Britanicul în vârstă de 32 de ani încearcă revenirea în circuitul masculin de tenis în proba de simplu după o intervenție în zona șoldului și mărturisește, de asemenea, că-și dorește să revină în top.
Andy Murray a dezvăluit că nu ar avea nicio problemă dacă fetele lui ar alege să facă altceva în viață, ceva diferit de tenis. Totuși, el afirmă că fetelor le-ar fi greu să pornească spre altceva având în vedere contextul familiei, în care toată lumea este preocupată de sportul alb și în care majoritatea membrilor familiei practică tenisul: “Cred că cel mai important lucru este să le ajut să găsească ceva care să le placă într-adevăr. Am fost norocos în viață să găsesc o pasiune și să-mi trăiesc visul în fiecare zi a vieții pe care o trăiesc”, a spus Murray pentru revista Hello!

Andy Murray: Pauza m-a făcut să realizez cât de mult iubesc acest sport

Tenis
Medvedev a explicat cum a ajuns în finală la Australian Open. Cum se pregăteşte pentru Nadal
ACUM 14 MINUTE
Jucătorul de tenis birtanic are două fiice cu soția lui, Kim Sears, pe Sophia și pe Edie, iar al treilea copil al cuplului este deja pe drum, potrivit mai multor zvonuri. Andy a dezvăluit că iubește tenisul în prezent la fel de mult precum o făcea când a început să joace pentru prima data. “Pauza aceea pentru operație m-a făcut să realizez cât de mult iubesc acest sport. Dacă fetele mele vor găsi pasiunea și vor trăi pentru acea pasiune, atunci asta chiar m-ar face fericit”, a explicat el.
Întrebat dacă fetele lui arată deja un talent pentru tenis, Andy a răspuns: Nu, nu încă, ambele sunt încă foarte mici. Ele sunt înconjurate de jucători de tenis în familie și în general, așa că e foarte posibil ca într-o zi să înceapă să joace tenis. Pentru moment, toată familia se bucură de faptul că ele încearcă tot felul de sporturi și încearcă să vadă ce le place cu adevărat. Nu cred că fetele înțeleg la această vârstă ce face tatăl lor. Avem mereu televizorul pornit atunci când joc eu tenis. Mi-am dorit mereu să vină să mă vadă cum joc. Sper să facem asta să se întâmple”