Andy Murray, în vârstă de 33 de ani, era clasat pe locul doi în lume, la data ultimei sale apariții la Miami, în 2016. El revine, aflându-se pe poziția 118, după o lungă indisponibilitate. Carlos Alcaraz, Michael Mmoh, Hugo Gaston and Jack Draper au primit, de asemenea, câte un wildcard pentru primul turneu Master Series al anului în competiția masculină.
La începutul acestei luni, Murray a fost eliminat în runda a doua la Rotterdam Open de numărul opt mondial Andrey Rublev, după ce a primit și acolo un wildcard. Fostul lider mondial din ATP a declarat pentru People Magazine că Miami este un oraș pe care îl iubește și că de abia așteaptă să revină pe teren în Florida.

Andy Murray, nerăbdător să revină în competiții

Tenis
ATP Monte Carlo | Fognini, omul care l-a învins de 3 ori pe Nadal pe zgură, despre meciurile cu Rafa
14/04/2021 LA 11:23
"Am petrecut mult timp aici în ultimii 15 ani, mă simt confortabil. În următoarele săptămâni îmi doresc să joc cât mai multe meciuri, mai ales împotriva jucătorilor de top, să lucrez la îmbunătățirea jocului meu și să urc în clasament. Vreau să revin și să practic la un nivel cât mai înalt sportul pe care îl iubesc atât de mult", a spus Murray.
Murray s-a mai confesat celor de la People Magazine, spunând că ultimii ani au fost foarte grei pentru el: "După operație, nu au existat garanții că voi juca din nou, dar am lucrat foarte mult la condiția mea fizică și în ultimele luni m-am simțit mult mai bine. Va trebui să fiu atent la programul meu de acum înainte, dar sunt încântat să revin în competiție, mai les cu acest șold metalic".
Murray și soția sa, Kim, au întâmpinat săptămâna trecută al patrulea copil al familiei, după Edie Murray, Teddy Barron Murray și Sophia Olivia Murray. Miami Open este programat să se desfășoare în perioada 22 martie - 4 aprilie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland-Garros
Riscuri serioase, după ce Roland Garros a fost amânat. Nume mari ar putea merge doar la Wimbledon
08/04/2021 LA 20:24
Tokyo 2020
Jocurile Olimpice 2020: Andy Murray își apără titlul la Olimpiada din 2016
08/04/2021 LA 13:12