Andy Murray, în vârstă de 33 de ani, era clasat pe locul doi în lume, la data ultimei sale apariții la Miami, în 2016. El revine, aflându-se pe poziția 118, după o lungă indisponibilitate. Carlos Alcaraz, Michael Mmoh, Hugo Gaston and Jack Draper au primit, de asemenea, câte un wildcard pentru primul turneu Master Series al anului în competiția masculină.
La începutul acestei luni, Murray a fost eliminat în runda a doua la Rotterdam Open de numărul opt mondial Andrey Rublev, după ce a primit și acolo un wildcard. Fostul lider mondial din ATP a declarat pentru People Magazine că Miami este un oraș pe care îl iubește și că de abia așteaptă să revină pe teren în Florida.

Andy Murray, nerăbdător să revină în competiții

Erste Bank Open
Vienna Open : Rezumatul victoriei spectaculoase obținută de Murray în fața polonezului Hurkacz
ACUM 17 ORE
"Am petrecut mult timp aici în ultimii 15 ani, mă simt confortabil. În următoarele săptămâni îmi doresc să joc cât mai multe meciuri, mai ales împotriva jucătorilor de top, să lucrez la îmbunătățirea jocului meu și să urc în clasament. Vreau să revin și să practic la un nivel cât mai înalt sportul pe care îl iubesc atât de mult", a spus Murray.
Murray s-a mai confesat celor de la People Magazine, spunând că ultimii ani au fost foarte grei pentru el: "După operație, nu au existat garanții că voi juca din nou, dar am lucrat foarte mult la condiția mea fizică și în ultimele luni m-am simțit mult mai bine. Va trebui să fiu atent la programul meu de acum înainte, dar sunt încântat să revin în competiție, mai les cu acest șold metalic".
Murray și soția sa, Kim, au întâmpinat săptămâna trecută al patrulea copil al familiei, după Edie Murray, Teddy Barron Murray și Sophia Olivia Murray. Miami Open este programat să se desfășoare în perioada 22 martie - 4 aprilie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Erste Bank Open
Andy Murray a învins primul jucător din Top 10 ATP în acest an
ACUM 18 ORE
European Open
Andy Murray, victorios în cel mai lung meci de 3 seturi din 2021: "E o premieră în cariera mea!"
20/10/2021 LA 11:48