Andy Murray, clasat acum pe locul 130 ATP, nu a mai disputat vreun meci din noiembrie 2019, din cauza un afecțiuni suferite la osul pelvian. Fostul lider mondial a declarat că ultimele luni au fost foarte dificile. El a mărturisit că în următoarele săptămâni va decide dacă este nevoie de o altă intervenție chirurgicală sau dacă va putea reveni în circuit. Turneul vizat este Miami Open, desfășurat în luna martie.
"Nu am prea multă claritate despre ce problemă este vorba, este dificil de spus. Ceea ce trebuie să fac acum este să testez şoldul. Sper că o să răspundă bine. Ar trebui să ştiu până la finalul lunii viitoare dacă sunt bun să joc sau nu", a spus jucătorul de tenis britanic în vârstă de 32 de ani.

Andy Murray ar putea avea nevoie de o nouă intervenție chirurgicală

Moselle Open
Andy Murray e în sferturi la Metz, după o evoluție solidă în fața lui Pospisil! Rezumatul partidei
IERI LA 08:16
Fostul ocupant al locului 1 ATP a evoluat ultima dată la Cupa Davis, în luna noiembrie. El a simțit disconfort în zona inghinală și este de părere că i s-a întâmplat asta din cauza creșterii țesutului în jurul noului șold metalic pe care l-a primit la operația de la începutul anului trecut.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Murray: "Nu o să îi dau vreodată un sfat Emmei Răducanu". În ce condiție renunță la "convingerea" sa
21/09/2021 LA 07:30
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
20/09/2021 LA 08:24