Italianul în vârstă de 23 de ani a fost învins la US Open în semifinale de către cel care avea să-și adjudece marele trofeu în final, Rafael Nadal.
Andy Murray s-a impus la turneul de 500 de puncte de la Beijing, China Open, în fața lui Berrettini cu scorul de 7-6 (2), 7-6 (7), după două ore și 3 minute de joc. Luând în considerare locul din clasament, aceasta este cea mai mare victorie obținută de britanic de când a revenit în circuitul masculin de tenis. În continuare, Murray a stabilit un duel 100% britanic cu Cameron Norrie, locul 69 ATP. Dacă Norrie ar cuceri titlul săptămâna aceasta, el ar deveni primul britanic în ierarhia mondială.

Andy Murray țintește revenirea în elita tenisului mondial

Australian Open
Simona Halep a anunțat la ce turnee joacă în următoarele 3 luni: "Vreau acolo înaine să mă las"
ACUM 42 MINUTE
Victoria obținută cu Berrettini este de abia a doua la nivel ATP pentru Murray, după cea cu Sandgren de la Zhuhai. Murray trimite încă o dată un semnal puternic referitor la forma de moment și la ceea ce va urma. Serviciul lui, care a cedat în ultimul meci disputat la Zhuhai, a revenit la Beijing și a funcționat în parametri normali, iar mișcarea în teren a fost impresionantă de data aceasta.
Triplu câștigător de Grand Slam, Andy Murray și-a cedat în primul set serviciul la 2-3, însă l-a recuperat în cel mai bun moment, la 4-5, atunci când adversarul lui servea pentru set. În tie-break, totul a funcționat perfect. În manșa secundă, ambii jucători și-au cedat serviciul în debutul partidei, dar apoi totul a mers cap la cap până în tie-break-ul cu numărul 2. Din punct de vedere mental, Andy a arătat de ce este în stare din nou, așa cum obișnuia să o facă în 2016, anul lui de glorie. Desigur, locul din clasament trece în acest moment în plan secund, asta pentru că prioritar acum pentru el este să-și găsească ritmul și să adune meciuri în picioare. În clasamentul live, Murray ocupă acum locul 370 ATP.
Australian Open
Kunieda - Hewett - Australian Open
ACUM O ORĂ