Andy Murray, clasat acum pe locul 129 ATP, nu a mai disputat vreun meci din noiembrie 2019, din cauza un afecțiuni suferite la osul pelvian. Fostul lider mondial a declarat că ultimele luni au fost foarte dificile. El a mărturisit că în următoarele săptămâni va decide dacă este nevoie de o altă intervenție chirurgicală sau dacă va putea reveni în circuit. Turneul vizat este Miami Open, desfășurat în luna martie.
"Nu am prea multă claritate despre ce problemă este vorba, este dificil de spus. Ceea ce trebuie să fac acum este să testez şoldul. Sper că o să răspundă bine. Ar trebui să ştiu până la finalul lunii viitoare dacă sunt bun să joc sau nu. Mă antrenez și încerc să fiu gata pentru turneul de la Miami. Am făcut atât de multă recuperare în ultima vreme pentru a fi pregătit, toți mușchii din jurul șoldului funcționează foarte bine", a spus jucătorul de tenis britanic în vârstă de 32 de ani.

Andy Murray plănuiește să revină la Miami

Mutua Madrid Open
Andy Murray, OUT de la Madrid! Britanicul s-a retras chiar înainte de meci! Djokovic e în sferturi
05/05/2022 LA 09:33
Fostul ocupant al locului 1 ATP a evoluat ultima dată la Cupa Davis, în luna noiembrie. El a simțit disconfort în zona inghinală și este de părere că i s-a întâmplat asta din cauza creșterii țesutului în jurul noului șold metalic pe care l-a primit la operația de la începutul anului trecut. Turneul de la Miami se desfășoară în perioada 25 martie – 5 aprilie. Câștigătorul de anul trecut este Roger Federer.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Andy Murray aplaudă condamnarea la închisoare a lui Boris Becker: "Am 0 simpatie pentru el!"
02/05/2022 LA 13:16
Tenis
Andy Murray s-a răzgândit, nu mai sare peste sezonul de zgură! La ce turneu va juca britanicul
20/04/2022 LA 14:34